Set igiena orala implant dentar
Set igiena orala PresiDent + PlakKontrol, pentru implant dentar
Set igiena orala PresiDent + PlakKontrol, pentru implant dentar
Set igiena orala PresiDent + PlakKontrol, pentru implant dentar
Set igiena orala PresiDent + PlakKontrol, pentru implant dentar
  • La reducere!
  • -25%
Set igiena orala implant dentar
Set igiena orala PresiDent +...
Set igiena orala PresiDent +...
Set igiena orala PresiDent +...
Set igiena orala PresiDent +...

Set igiena orala PresiDent + PlakKontrol, pentru implant dentar

44,99 lei 59,99 lei -25%
cu TVA
Valabilitate

Setul de igiena orala President Professional & PlakKontrol reduce formarea placii bacteriene, diminuand riscul apariției gingivitei si este special conceput pentru persoanele cu implant dentar.

 

1. Apă de gură President Professional 250 ml, indicata în special pentru ortodonție.

Pentru a preveni inflamațiile gingivale a fost studiată o formula speciala, pe baza de Clorura de Cetilpiridoniu (proprietati antibacteriene), intrucat reduce formarea placii bacteriene, diminuind astfel riscul aparitiei gingivitei.

Fiind fără Alcool si Clorhexidina, poate fi folosita si pentru timp indelungat.

Absenza Fluorurii de Sodiu si pH-ul neutru nu ataca Titaniul, materialul utilizat la realizarea implanturilor.

Papaina, o enzima prezenta, dizolva proteinele si are actiune igienizanta asupra dintilor si gingiilor, Musetelul si Nalba au o actiune lenitiva asupra mucoasei lezionate din cauza protezelor mobile, aparatelor ortodontice sau a implanturilor dentare.

Sunt disponibile de asemenea din gama special conceputa President Professional pentru pacientii cu implanturi dentare si aparate ortodontice: Periuta de dinti, Kit-ul ortodontic si Pasta de dinti speciala Professional pentru implanturi si aparate ortodontice.

2. Periuța de dinti de la PlaKKontrol cu Carbune are un efect natural de albire

Carbunele activ (nanoparticole) este incorporat în fibrele periuței de dinți, contribuind la îndepărtarea petelor dinților cauzate de fumat și alimente colorate>, păstrând astfel culoarea naturală a dinților, fără utilizarea unor agenți chimici agresivi.

Carbunele activ datorita proprietatilor purificante și detoxificante, ajută la neutralizarea, eliminarea și îndepartarea toxinelor produse de bacterii, cauza mirosurilor neplăcute.

Perii medii au lungimi diferite, ce garantează o curățire mult mai profundă a spatiilor interdentare, precum și a gingiilor, în maniera foarte delicată și eficientă.

Indicată în special persoanelor ce au frecvent >inflamatii gingivale, boli parodontale dar si persoanelor care isi doresc sa aiba o igiena orala completa, folosind produse specializate, cat mai apropiate de natura, si fara sa apeleze la substante chimice, de cele mai multe ori nocive organsimuluoi.

3. Pasta de dinti 75 ml cu formula sa speciala pe baza de Clorura de Cetilpiridoniu (sub forma de gel) cu abrazivitate redusa nu ataca smaltul si permite distribuirea ei mai bine in jurul firelor metalice ortodontice, oferind in plus o maxima protectie impotriva cariei dentare si a iritatiilor gingivale provocate de implanturi sau aparate ortodontice.

Pacientii care sunt portatori de implanturi dentare sau aparate ortodontice, chiar daca folosesc periuta de dinti pentru o igiena dentare corecta, sunt predispusi la inflamatii gingivale.

Pentru a preveni astfel inflamatiile gingivale a fost studiata o formula speciala, pe baza de Clorura de Cetilpiridoniu (proprietati antibacteriene), intrucat reduce formarea placii bacteriene, diminuind astfel riscul aparitiei gingivitei. 

Pasta de dinti President Professional nu are in continutul ei Fluor sau Clorexidina, deci poate fi folosita si pentru timp indelungat, fara riscul de a avea dintii patati.

Absenza Fluorurii de Sodiu si pH-ul neutru nu ataca Titaniul, materialul utilizat la realizarea implanturilor si a aparatelor ortodontice. 

Papaina, o enzima prezenta, dizolva proteinele si are actiune igienizanta asupra dintilor si gingiilor, Musetelul si Nalba au o actiune lenitiva asupra mucoasei, de regula lezionate din cauza protezelor mobile, aparatelor ortodontice sau a implanturilor dentare. 

Produse in Italia

Cantitate
1 buc
75 ml
250 ml
Proprietati
Protectie impotriva cariilor
Produs in:
Italia
PPK
986 Produse
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site utilizează cookie-uri. Prin continuarea navigării pe site, sunteți de acord cu politica noastră de utilizarea de cookie-uri. Afla mai mult