• Redus
Set igiena orala implant dentar

Set igiena orala implant dentar

0 recenzii Scrie o recenzie

Referinta: Set Denture

59,99 RON
44,99 RON Economisesti 25%
cu TVA

Set igienă orală implant dentar

Cantitate

1. Apă de gură President Professional 250 ml și este indicata în special pentru ortodonție.

Pentru a preveni inflamațiile gingivale a fost studiată o formula speciala, pe baza de Clorura de Cetilpiridoniu (proprietati antibacteriene), intrucat reduce formarea placii bacteriene, diminuind astfel riscul aparitiei gingivitei.

Fiind fără Alcool si Clorhexidinapoate fi folosita si pentru timp indelungat.

Absenza Fluorurii de Sodiu si pH-ul neutru nu ataca Titaniul, materialul utilizat la realizarea implanturilor.

Papaina, o enzima prezenta, dizolva proteinele si are actiune igienizanta asupra dintilor si gingiilorMusetelul si Nalba au o actiune lenitiva asupra mucoasei lezionate din cauza protezelor mobile, aparatelor ortodontice sau a implanturilor dentare.

Sunt disponibile de asemenea din gama special conceputa President Professional pentru pacientii cu implanturi dentare si aparate ortodontice: Periuta de dinti, Kit-ul ortodontic si Pasta de dinti speciala Professional pentru implanturi si aparate ortodontice.

2. Periuța de dinti de la PlaKKontrol cu Carbune are un efect natural de albire

Carbunele activ (nanoparticole) este incorporat în fibrele periuței de dinți, contribuind la îndepărtarea petelor dinților cauzate de fumat și alimente colorate, păstrând astfel culoarea naturală a dințilorfără utilizarea unor agenți chimici agresivi.

Carbunele activ datorita proprietatilor purificante și detoxificante, ajută la neutralizarea, eliminarea și îndepartarea toxinelor produse de bacterii, cauza mirosurilor neplăcute.

Perii medii au lungimi diferite, ce garantează o curățire mult mai profundă a spatiilor interdentare, precum și a gingiilor, în maniera foarte delicată și eficientă.

Indicată în special persoanelor ce au frecvent inflamatii gingivale, boli parodontale dar si persoanelor care isi doresc sa aiba o igiena orala completa, folosind produse specializate, cat mai apropiate de natura, si fara sa apeleze la substante chimice, de cele mai multe ori nocive organsimuluoi.

Producator: Ideco, Bolzano, ITALY.

3. Pasta de dinti 75 ml cu formula sa speciala pe baza de Clorura de Cetilpiridoniu (sub forma de gel) cu abrazivitate redusa nu ataca smaltul si permite distribuirea ei mai bine in jurul firelor metalice ortodontice, oferind in plus o maxima protectie impotriva cariei dentare si a iritatiilor gingivale provocate de implanturi sau aparate ortodontice.

Pacientii care sunt portatori de implanturi dentare sau aparate ortodontice, chiar daca folosesc periuta de dinti pentru o igiena dentare corecta, sunt predispusi la inflamatii gingivale.

Pentru a preveni astfel inflamatiile gingivale a fost studiata o formula speciala, pe baza de Clorura de Cetilpiridoniu (proprietati antibacteriene), intrucat reduce formarea placii bacteriene, diminuind astfel riscul aparitiei gingivitei

Pasta de dinti President Professional nu are in continutul Fluor sau Clorexidina, deci poate fi folosita si pentru timp indelungat, fara riscul de a avea dintii patati.

Absenza Fluorurii de Sodiu si pH-ul neutru nu ataca Titaniul, materialul utilizat la realizarea implanturilor si a aparatelor ortodontice

Papaina, o enzima prezenta, dizolva proteinele si are actiune igienizanta asupra dintilor si gingiilorMusetelul si Nalba au o actiune lenitiva asupra mucoasei, de regula lezionate din cauza protezelor mobile, aparatelor ortodontice sau a implanturilor dentare. 

Set Denture

Referinte specifice

Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie: