Aplica filtre:

Marca

Marca

Pret

Pret

Apa si spray de gura

Apa si spray de gura

Apa si spray de gura

Apa si spray de gura

Sunt 16 produse.

Se afiseaza 1-12 din 16 produs(e)

Filtre active

Apa de gura President Active boli gingivale si parodontoza
  • Redus

Apa de gura President...

17,99 RON Pret

Apa de gura President Active fara Alcool 250 ml este foarte utila in tratamentul afectiunilor gingivale (parodontoza) determinate de atacul microbian continuu si prelungit al placii bacteriene.

Apa de gura President Antibacterial Clorhexidina 0,2% actiune Antibacteriana
  • Redus

Apa de gura President...

17,99 RON Pret

Apa de gura PresiDent Antibacterial are un efect puternic antibacterian datorita prezentei Clorhexidinei in concentratie ridicata 0,2%, fiind cel mai puternic antibacterian cunoscut pana in prezent si prezentei extractelor naturale de Musetel si Nalba, a caror actiune antiinflamatorie sunt cunoscute inca din antichitate. Fara Alcool.

Apa de gura PresiDent Classic uz cotidian, actiune anticarie
  • Redus

Apa de gura PresiDent...

17,99 RON Pret

Apa de gură President Classic este indicată pentru asigurarea igienei și prospețimii igienei orale zilnice, împotriva combaterii cariei si intretinerii dupa un tratament impotriva halitozei (Fără Alcool).

Apa de gura President...
  • Redus

Apa de gura President...

18,00 RON Pret

Apa de gurăă President Sensitive este indicată în cazul sensibilității dentare, datorată regresiei gingivale, traumelor post-operatorii și tratamentelor agresive, fără Alcool.

Apa de gura President White efect albire naturala 250ml
  • Redus

Apa de gura President White...

19,50 RON Pret

Apa de gură President White are o acțiune de albire naturală, consimtind recuperarea și menținerea culorii naturale a dinților, datorită prezenței Lichenului Islandicus (Lichen Islandic) și Usnea Barbata (Matreața Bradului).

Apa de gura President Classic Total actiune antiplaca, respiratie proaspata
  • Redus

Apa de gura President...

21,99 RON Pret

Noua formula a apei de gura President Classic Total are o actiune bifazica datorita sinergiei celor 2 sisteme (apa si ulei), marita prin activitatea celor 2 principii active (Triclosan si Clorura de Cetilpiridoniu), deoarece se depoziteaza pe tesuturi, creand un val uleios si protectiv, cu un rezultat mai indelungat fata de oricare alta apa de gura obisnuita.

Apa de gura President...

17,99 RON Pret

Pentru a preveni inflamatiile gingivale a fost studiata o formula speciala, pe baza de Clorura de Cetilpiridoniu (proprietati antibacteriene), intrucat reduce formarea placii bacteriene, diminuind astfel riscul aparitiei gingivitei.

Apa de gura President Ortho Implant dentar si ortodontie 250ml
  • Redus

Apa de gura President Ortho...

17,99 RON Pret

Apă de gură President Professional contine 250 ml și este indicată special pentru implanturi si ortodontie. Pentru a preveni inflamatiile gingivale a fost studiata o formula speciala, pe baza de Clorura de Cetilpiridoniu (proprietati antibacteriene), intrucat reduce formarea placii bacteriene, diminuind astfel riscul aparitiei gingivitei.