Periute de dinti

Periute de dinti pentru toata familia

Marcile reputabile pe care le reprezentam - President, So Wash si PlakKontrol - ne dau posibilitatea sa va oferim o gama generoasa de periute de dinti, clasice sau electrice (sonice).

Nevoile de igiena orala ale copiilor sau ale seniorilor nostri, chiar si ale celor nou=nascuti, pot fi usor acoperite. 

Periute interdentare ori pentru fumatori, periute pentru situatii medicale punctuale, cum ar fi aparatul dentar sau boli paradontice, pot fi comandate online si primite acasa in scurt timp. Sunt produse gata sterilizate la ambalare, cu anumite caracteristici importante ce fac diferenta in utilizarea cotidiana.

Duritatea periilor - moale, medie sau puternica - sau structura lor speciala, care poate contine Carbonat de Calciu, Carbune Activ ori ioni de argint. Primul compus ajuta la eliminarea tartrului, cel de-al doilea la albirea dintilor, iar argintul are un puternic rol antibacterian, absolut necesar in cazurile post-chirurgical (implant dentar, paradontoza).

Toate aceste specificatii au rezultat in urma cercetarilor stiintifice ca fiind conditii obligatorii pentru o buna igiena bucale.

Te-ai astepta ca preturile acestor periute sa fie ridicate, dar realitatea este ca de cele mai multe ori, preturile din supermarket depasesc cu mult oferta noastra.

Sigur iti poti permite obiceiul de a alege mereu periutele si pastele noastre de dinti. Aboneza-te la noi!

Sunt 17 produse.

Se afiseaza 1-12 din 17 produs(e)
Filtre active