Periute interdentare

Periute interdentare

Periute interdentare

Periute interdentare

Sunt 18 produse.

Se afiseaza 1-12 din 18 produs(e)

Filtre active

Periute interdentare...

22,60 RON Pret

Noile periuțele interdentare President S iWave (culoare mov) sunt indicate pentru indepartarea placii bacteriene in cazul spațiilor interdentare celor mai inguste, a protezelor și aparatelor ortodontice.

Maner pentru periute...

7,13 RON Pret

Periile sunt fabricate din Tynex Du Pont®si au o tija centrala din metal acoperit in poliuretan pentru a evita efectul galvanic. Indicata celor cu parodontoze, gingii sensibile sau dupa operatii chirurgicale, aparate ortodontice, spatii interdentare, lucrari dentare.

4 Periute Interdentare...

13,08 RON Pret

Confectie compusa din 4 periute interdentare conice cu 200 de filamente, de culoare galbena cu diametrul de 2,1 mm care se introduc prin presare, pana la blocare, in orificiul manerului.

4 Periute interdentare...

13,08 RON Pret

Confectie compusa din 4 periute interdentare conice cu 400 de filamente, de culoare verde deschis, cu diametrul de 2,1 mm care se introduc prin presare, pana la blocare, in orificiul manerului.

4 periute interdentare...

13,08 RON Pret

Confectie compusa din 4 periute interdentare conice cu 200 de filamente, verde deschis, cu diametrul de 3,2 mm care se introduc prin presare, pana la blocare, in orificiul manerului art 4124.

4 Periute interdentare...

13,08 RON Pret

Confectie compusa din 4 periute interdentare conice cu 500 de filamente, de culoare Albastru inchis, cu diametrul de 3,0 mm care se introduc prin presare, pana la blocare, in orificiul manerului.