Pasta de dinti adulti

Pasta de dinti adulti

Pasta de dinti adulti

Pasta de dinti adulti

Sunt 18 produse.

Se afiseaza 1-12 din 18 produs(e)

Filtre active

Pasta de dinti President...

13,41 RON Pret

Formula brevetata a pastei de dinti President Defense, cu actiune indelungata,  prelungește activitatea igienizanta și prospețimea cavitații orale prin "substanțe peliculare" cu o mare densitate și aderența asupra țesuturilor dinților și gingiilor 75 ml.

Pasta de dinti President...

13,62 RON Pret

Pasta de dinti homeopata President Bio Eco 75 ml, are o formula unica si deosebita, deoarece  Nu contine Mentol si Fluor - pasta de dinti indicata in mod special pacientilor cu tratamente homeopatice.

Pasta de dinti President...

9,92 RON Pret

Pasta de dinți President White Plus Strong 30 ml efect ajută la eliminarea discromiei smalțului, readucând dinților culoarea lor naturală albă.

De folosit Doar o data pe Saptamana.

Trusa de Voiaj President...

23,25 RON Pret

Trusa de Voiaj President Pasta si Periuta de Dinti Classic.

Kit de igiena orala Classic (pasta si periuta de dinti) ergonomic, ideal pentru calatorii.

Asigura o igiena eficienta prin pasta de dinti cu extracte de musetel, salvie si melissa si datorita periutei de dinti de duritate medie, ce elimina placa bacteriana si tartrul.

Gel gingival President...

11,56 RON Pret

Pasta de dinți President Antibacteriana cu Clorexidina 0,5 % 30 ml are o acțiune intensă, indicată pentru pacienții cu afecțiuni parodontale (parodontoze) și gingii foarte iritate sau dupa intervenții chirurgicale dentare.

Pasta de dinti President...

11,63 RON Pret

Pasta de dinți President Sensitive 75 ml este deosebit de indicata in cazul  sensibilitații dentare, datorata retractiei gingivale, traumelor post-operatorii sau utilizarii greșite a unei periuțe dure sau a unei pastei de dinți prea abraziva

Gel gingival President...

9,99 RON Pret

Gelul President Sensitive Plus 30 ml este deosebit de indicata in cazul sensibilitații dentare, datorata retractiei gingivale, traumelor post-operatorii sau utilizarii greșite a unei periuțe dure sau a unei pastei de dinți prea abraziva.

Pasta de dinti President...

11,63 RON Pret

Pasta de dinți President Active are rezultate deosebite in profilaxia și reducerea problemelor gingiilor, în urma atacului microbian continuu și prelungit al plăcii bacteriene. Gingiile se irită și se inflamează cu senzații dureroase și neplăcute care, netratate la timp, pot degenera in parodontoze 75 ml.

Pasta de dinti President...

9,37 RON Pret

Pasta de dinți President Activ este indicata in profilaxia și igienizarea aparatului dentar, gingiilor și țesutului oral in prezența parodontozei, stomatitelor ulceroase și necrozelor țesuturilor dentare 50 ml.