• Redus
Set igiena orala dinti sensibili PresiDent Sensitive

Set igiena orala dinti sensibili PresiDent Sensitive

0 recenzii Scrie o recenzie

Referinta: P19

39,99 RON
cu TVA

Set igiena dinti sensibili PresiDent Sensitive

Cantitate

Setul igiena orala dinti sensibili PresiDent Sensitive conține

1. Apa de gura President Sensitive este indicata în cazul sensibilitatii dentare, datorata regresiei gingivale, traumelor post-operatorii si tratamentelor agresive, fara Alcool.

Datorita dozajului corect de Nitrat de Potasiu, sunt întrerupte schimburile de semnale dintre celulele nervilor dintilor, atenuand efectele neplacute acelor stimuli externi (cald-frig, dulce-acid) care sensibilizeaza terminatiile nervoase din pulpa dintelui.

Fluorura de Sodiu - rol anticarie si de remineralizareBenzoatul de Sodiu – are rol antibacterian care ajuta la mentinerea în forma buna a dintilor si a gingiilor.

Extractele vegetale de Tei, Musetel si Bisabololo au o actiune calmanta si antiinflamatorii asupra tesuturilor cavitatii oralefaringiene.

Periuta de dinti President Sensitive cu perii soft este indicata in primul rand pacientillor cu sensibilitate dentara.

Capul periutei este compact, iar manerul este conceput in forma ergonomica.

Perii micro fini externi de-a lungul perimetrului periutei asigura o curatare eficienta a suprafetelor interdentare si realizeaza un masaj delicat de-a lungul gingiilor.

Perii interni în microfibra ai periutei contribuie la indepartarea placii bacteriene, respectand smaltul dintilor, dar si a dintilor sensibili.

Produs sterilizat în timpul ambalarii. 

2. Pasta de dinți President Sensitive 75 ml este deosebit de indicata în cazul sensibilitatii dentare, datorata retractiei gingivale, traumelor post-operatorii sau utilizarii gresite a unei periute dure sau a unei pastei de dinti prea abraziva.

Datorita dozajului corect de Nitrat de Potasiu si a Hydroxyapatitei, sunt întrerupte schimburile de semnale dintre celulele nervilor ce apartin dintilor, atenuand efectele dureroase a acelor stimuli externi (cald-frig, dulce-acid) care sensibilizeaza terminatiile nervoase din pulpa dintelui.

Fluorura de Sodiu are rol de remineralizare, dar mai ales rol antibacteric, intrucat ajuta la mentinerea in forma buna a dintilor si a gingiilor. Extractele vegetale de Musetel, Tei si Bisabolol (unul din componentele cele mai pretioase ale uleiului esential extras din florile galbene de musetel) au o actiune calmanta si antiinflamatorie.

P19

Referinte specifice

Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie: