Tratamente Par

19,99 lei 39,98 lei
Balsamul MasterLine Frizz Control anti increțire, cu Sericina si Aloe Vera, este pentru cei cu parul ondulat sau "rebel/electrizat", predispus la incretire necontrolata, care doresc sa aiba un par mai "disciplinat", usor de pieptanat si placut la atingere.
19,99 lei 39,98 lei
Cu Serul Frizz Control Masterline pentru ondularea parului cu extract natural de Matase, din gama de cosmetice online, buclele devin accentuate si mai elastice. Tratament de incretire a parului.
Valabilitate
Tratamente Par

Ulei Masterline Elisir de argan, in si baobab 50 ml

MasterLine
ML0211
32,49 lei 49,99 lei
Uleiul Masterline Elisir de argan, in si baobab (50 ml) pentru un par sanatos, frumos si luminos, este bogat in Vitamina F si acizi grasi esentiali nesaturați.
Valabilitate
44,99 lei 59,98 lei
Masca Keramine H pentru reconstructie capilara, cu cheratina (250ml) in concentratie optima, impreuna cu tratamentul (fiole) si samponul Keramine H va stopa efectul nedorit al pierderii firelor de par.
Balsam Frizz Control MasterLine Anti incretire 250ml
  • La reducere!
  • -50%
14,99 lei 29,98 lei
Balsamul MasterLine Frizz Control anti incretire (250 ml), cu sericina si aloe vera, este conceput pentru cei cu parul ondulat si predispus increțirii necontrolate, care doresc sa aiba un par mai "disciplinat", usor de pieptanat si placut la atingere.
Se afișeaza 1-24 din 28 articol(e)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site utilizează cookie-uri. Prin continuarea navigării pe site, sunteți de acord cu politica noastră de utilizarea de cookie-uri. Afla mai mult