• Redus
Set igiena orala aparat ortodontic PresiDent Ortho Implant

Set igiena orala aparat ortodontic PresiDent Ortho Implant

0 recenzii Scrie o recenzie

Referinta: Ortho Implant

99,99 RON
cu TVA

Set igienă orala aparat ortodontic PresiDent

Cantitate

Setul de igienă orală include:

Apa de gură President Professional 250 ml și este indicată special pentru ortodonție.

Pentru a preveni inflamatiile gingivale a fost studiata o formula speciala, pe baza de Clorura de Cetilpiridoniu (proprietati antibacteriene), întrucât reduce formarea plăcii bacteriene, diminuând astfel riscul apariției gingivitei.

Fiind fără Alcool si Clorhexidinapoate fi folosita si pentru timp indelungat.

Absenza Fluorurii de Sodiu si pH-ul neutru nu ataca Titaniul, materialul utilizat la realizarea implanturilor.

Papaina, o enzima prezenta, dizolva proteinele si are actiune igienizanta asupra dintilor si gingiilorMusetelul si Nalba au o actiune lenitiva asupra mucoasei lezionate din cauza protezelor mobile, aparatelor ortodontice sau a implanturilor dentare.

Sunt disponibile de asemenea din gama special conceputa President Professional pentru pacientii cu implanturi dentare si aparate ortodontice: Periuta de dinti, Kit-ul ortodontic si Pasta de dinti speciala Professional pentru implanturi si aparate ortodontice.

Pasta de dinți 75 ml cu formula sa specială pe bază de Clorura de Cetilpiridoniu (sub forma de gel) cu abrazivitate redusă nu ataca smaltul si permite distribuirea ei mai bine in jurul firelor metalice ortodontice, oferind in plus o maxima protectie impotriva cariei dentare si a iritatiilor gingivale provocate de implanturi sau aparate ortodontice.

Pacientii care sunt purtatori de implanturi dentare sau aparate ortodontice, chiar daca folosesc periuta de dinti pentru o igiena dentare corecta, sunt predispusi la inflamatii gingivale.

Pentru a preveni astfel inflamatiile gingivale a fost studiata o formula speciala, pe baza de Clorura de Cetilpiridoniu (proprietati antibacteriene), intrucat reduce formarea placii bacteriene, diminuind astfel riscul aparitiei gingivitei

Pasta de dinti President Professional nu are in continutul Fluor sau Clorexidina, deci poate fi folosita si pentru timp indelungat, fara riscul de a avea dintii patati.

Absenza Fluorurii de Sodiu si pH-ul neutru nu atacă Titaniul, materialul utilizat la realizarea implanturilor si a aparatelor ortodontice

Papaina, o enzima prezenta, dizolva proteinele si are actiune igienizanta asupra dintilor si gingiilorMusetelul si Nalba au o actiune lenitivă asupra mucoasei, de regulă lezionate din cauza protezelor mobile, aparatelor ortodontice sau a implanturilor dentare. 

Kit-ul special President  Professional puna la dispozitia persoanelor cu aparate ortodontice o gama speciala de produse pentru o igiena orala completa: periuta de dinti cu perii sub forma de "V", periuta cu perii sub forma de manunchi, firul interdentar, periuta interdentara si ceara ortodontica.

Ortho Implant

Referinte specifice

Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie: