• Redus
Apa de gură PlaKKontrol Clorhexidina 0,3% tratament intensiv, clătire rapidă 15 secunde

Apa de gura PlaKKontrol Clorhexidina 0,3% tratament intensiv, clatire rapida 15 secunde 250ml

0 recenzii Scrie o recenzie

Referinta: PK002N

26,49 RON
23,84 RON Economisesti 10%
cu TVA

Apa de gura Clorhexidina 0,3% clatire rapida 15sec

Cantitate

Apa de gură PlaKKontrol Clorhexidina 0,3% tratament intensiv, clătire rapidă 15 secunde 250ml

Placa bacteriana este o pelicula foarte subtire si transparenta formata din bacterii care adera pe suprafata dentara si pe gingii. Daca nu este indepartata in mod adecvat, cu timpul placa se calcifiaza si se transforma in tartru. Bacteriile placii, hranindu-se cu resturile de mancare si cu zaharurile prezente in gura, produc substante acide care sunt cauza principala a cariilor, gingivitelor si bolilor paradontale.

Placa bacteriana este capabila nu doar sa atace smaltul dintilor dar si sa inflameze gingiile care, daca nu sunt tratate la timp, se pot retrage in mod progresiv si se poate ajunge la pierderea completa a dintilor (boala parodontala sau in limbajul comun Parodontoza.

Cand se foloseste Apa de gura cu Clorhexidina 0,3 % PlaKKontrol 15 secunde?

Este recomandat in profilaxia antiseptica pre si post chirurgicala, ca ajutor in tratamentul paradontitei si perimplantita acuta (afectiune a purtatorilor de implanturi dentare) si ca tratament intensiv antiplaca al gingivitei acute (gingii inflamate, umflate si cu sangerari).

La sfarsitul tratamentului intensiv cu Plakkontrol Apa de gura cu Clorhexidina 0,3 % si clatire rapida 15 sec. se recomanda continuarea cu tratamentul de mentinere folosind Plakkontrol Apa de gura Clorhexidina 0,12 % tratament de intretinere pentru 30 zile.

Apa Plakkontrol 15 sec. este o solutie pregatita deja pentru folosire si are o actiune rapida asupra placii bacteriene.

 

Cum actioneaza apa de gura PlakKontrol cu Clorhexidina 0,3 %?

Apa de gura Plakkontrol 15 secunde contine Clorhexidina 0,3%, un optim dezinfectant capabil sa distruga placa si permite un control eficient al acesteia si atunci cand nu este posibila efectuarea igienei orale obisnuite. Concentratia particulara de Clorhexidina de 0,3% actioneaza in doar 15 secunde, asigurand o absorbtie optima a principiului activ de catre tesuturi pentru o acoperire antibacteriana imediata care dureaza in timp.

In afara de aceasta, clatirea rapida reduce drastic cazurile posibile de pigmentare. Eventualele pigmentari pot fi inlaturate folosind pasta de dinti.

Mod de folosire Apa Plakkontrol 15 sec.

Se recomanda a fi folosita o data la 12 ore, cu 10 ml de produs pur, adica capacul plin al produsului timp de 15 secunde. Se clateste gura si se elimina. Nu clatiti gura cu apa de la robinet.

Atentie:

Pentru rezultate optime nu consumati hrana sau bauturi timp de cel putin 30 de minute de la clatire

  1. Nu inghititi produsul

  2. Nu tineti la indemana copiilor

  3. Uz extern

  4. Nu folositi in caz de sensibilitate la Clorhexidina sau alt ingredient

  5. Conservati departe de surse de caldura si lumina

PK002N

Fisa tehnica

Inaltime
16
Latime
6
Adancime
6
Cantitate
250ml
Aroma
Aroma placuta de Citrice
Proprietati
Actiune imediata 15 secunde dezinfectanta, antibacteriana, dupa interventii chirugicale orale, extractii, gingivite si perimplantite

Referinte specifice

Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie

Produse inrudite

16 alte produse in aceeasi categorie: