Nu aveti nici un produs in cos.

Nu aveti nici un produs pentru comparat.

 

Protectia datelor personale


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, smartcare are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

 

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor privind situatia contului de pe smartcare.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, pentru reclama, marketing si publicitate, statistica. Astfel, smartcare.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

 

smartcare.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul smartcare.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

 

Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

 

Furnizand datele cu caracter personal, sunteti de acord cu prelucrarea lor de catre firma smartcare si partenerii sai, precum si cu primirea de comunicari comerciale din partea acestora. Fiecare client are dreptul de a vizualiza datele sale personale, de a le modifica, de a cere incetarea prelucrarii lor de catre firma sau de a se impotrivi folosirii lor.


smartcare.ro poate pune la dispozitia altor firme datele personale ale clientilor sai pentru reclama si promotii, cu conditia respectarii cerintelor impuse de legislatie, ale Legii 677/2001.Garantii


Toate produsele comercializate de catre site-ul www.smartcare.ro, beneficiaza de conditii de garantie conforme prevederilor Legii 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora (cu modificarile ulterioare) si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

 

Receptionarea marfii


Livrarea marfii se realizeaza in termen de 1-2 zile lucratoare de la data primirii comenzii. Costul de expediere pentru fiecare comanda este in valoare de 15 lei (TVA inclus) prin curierat. Marfa este livrata in ordinea in care au fost primite comenzile, pana la epuizarea stocului. In cazul unui numar mare de comenzi, unele comenzi pot fi expediate intr-un termen mai tarziu, care nu depaseste totusi 1-2 saptamani de la data primirii comenzii. Termenul de realizare a comenzii se poate prelungi din motive care nu depind de firma. Preturile sunt exprimate in lei si contin TVA. 

 

Returnarea comenzilor


Potrivit prevederilor legale in vigoare, „consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.” Produsele care nu satisfac cerintele dumneavoastra, vor fi expediate inapoi la firma Apmed Implant, Str. Insula Verde 34 C, Valea Lupului, Iasi, pe propria cheltuiala. Nu avem posibilitatea de a prelua colete cu ramburs. Produsele vor fi expediate in forma lor originala, fara a fi deteriorate sau utilizate, iar produsele oferite in catalog ca si set vor fi transmise in intregime. Va rugam sa ne informati in cazul in care ati efectuat un retur. Contravaloarea marfii returnate va fi restituita in 30 de zile de la momentul primirii acestei informatii. In cazul in care nu primim acesta informatie banii va vor fi returnati in 30 de zile din momentul preluarii produselor returnate. Va rugam sa respectati termenul prevazut pentru inapoierea marfii. Contravaloarea marfii returnate va fi restituita prin posta sau prin transfer bancar. Noua marfa comandata va fi expediata cu plata ramburs. Va rugam sa pastrati dovada de expediere a coletului returnat pana la incheierea procesului de analizare a eventualei reclamatii, iar in cazul marfii returnate pana la momentul rambursarii banilor.