• Redus
Set igiena orala implant dentar

Set igiena orala implant dentar

0 recenzii Scrie o recenzie

Referinta: Set Denture

47,99 RON
cu TVA

Set igienă orală implant dentar

Cantitate

1. Apă de gură President Professional 250 ml și este indicata în special pentru ortodonție.

Pentru a preveni inflamațiile gingivale a fost studiată o formula speciala, pe baza de Clorura de Cetilpiridoniu (proprietati antibacteriene), intrucat reduce formarea placii bacteriene, diminuind astfel riscul aparitiei gingivitei.

Fiind fără Alcool si Clorhexidinapoate fi folosita si pentru timp indelungat.

Absenza Fluorurii de Sodiu si pH-ul neutru nu ataca Titaniul, materialul utilizat la realizarea implanturilor.

Papaina, o enzima prezenta, dizolva proteinele si are actiune igienizanta asupra dintilor si gingiilorMusetelul si Nalba au o actiune lenitiva asupra mucoasei lezionate din cauza protezelor mobile, aparatelor ortodontice sau a implanturilor dentare.

Sunt disponibile de asemenea din gama special conceputa President Professional pentru pacientii cu implanturi dentare si aparate ortodontice: Periuta de dinti, Kit-ul ortodontic si Pasta de dinti speciala Professional pentru implanturi si aparate ortodontice.

2. PlaKKontrol va prezintă singura periuță de dinți din lume cu Aur Coloidal (nanoparticole) încorporat în fibrele periuței de dinți.

Aurul Coloidal are o actiune Antibacteriană, Purificanta Naturala si Continua, contribuind astfel la combaterea placii bacteriene, eliminarea substantelor nocive, precum bacterii si alte reziduuri ce raman depuse pe capul periutei de dinti.

Perii medii au lungimi diferite, ce garantează o curatire mult mai profunda a dintilor, a spatiilor interdentare, precum si un masaj delicat al gingiilor.

Indicată în mod special persoanelor ce au frecvent inflamatii gingivale, boli parodontale, dar si persoanelor care vor sa aiba o igiena orala cat mai corecta, folosind produse cat mai naturale.

Producator: Ideco, Bolzano, ITALY.

3. Pasta de dinti 75 ml cu formula sa speciala pe baza de Clorura de Cetilpiridoniu (sub forma de gel) cu abrazivitate redusa nu ataca smaltul si permite distribuirea ei mai bine in jurul firelor metalice ortodontice, oferind in plus o maxima protectie impotriva cariei dentare si a iritatiilor gingivale provocate de implanturi sau aparate ortodontice.

Pacientii care sunt portatori de implanturi dentare sau aparate ortodontice, chiar daca folosesc periuta de dinti pentru o igiena dentare corecta, sunt predispusi la inflamatii gingivale.

Pentru a preveni astfel inflamatiile gingivale a fost studiata o formula speciala, pe baza de Clorura de Cetilpiridoniu (proprietati antibacteriene), intrucat reduce formarea placii bacteriene, diminuind astfel riscul aparitiei gingivitei

Pasta de dinti President Professional nu are in continutul Fluor sau Clorexidina, deci poate fi folosita si pentru timp indelungat, fara riscul de a avea dintii patati.

Absenza Fluorurii de Sodiu si pH-ul neutru nu ataca Titaniul, materialul utilizat la realizarea implanturilor si a aparatelor ortodontice

Papaina, o enzima prezenta, dizolva proteinele si are actiune igienizanta asupra dintilor si gingiilorMusetelul si Nalba au o actiune lenitiva asupra mucoasei, de regula lezionate din cauza protezelor mobile, aparatelor ortodontice sau a implanturilor dentare. 

Set Denture

Referinte specifice

Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie: