• Redus
Set igiena orala copii +6 ani

Set igiena orala copii +6 ani

Referinta: Set Denture

54,99 RON
cu TVA Termen de livrare: 2-4 zile lucratoare

Set igiena orala copii +6 ani

Cantitate

Apa de gură President Children cu gust de LIME 250 ml (Lamaie verde), special creata pentru copiii intre 6 si 12 ani, este indicată ca tratament preventiv anticarie, împreună cu pasta de dinți pentru copii, completând programul de igienă orală cotidiană, pentru că igienizează cavitatea orală respectând gingiile și mucoasa, ajutând la protecția și la reîntărirea smalțului dentar.

Datorită extractelor vegetale de Mușețel și Salvie, are o acțiune calmantă și este foarte indicată pentru mici afte, ca urmare a căderii dinților de lapte și după ședințe de intervenții ortodonticeFara Alcool.

Pasta de dinți President junior speciala pentru copii incepand de la 6 ani si pana la 12 ani, indicată în igiena orală și pentru prevenirea cariilor copiilor scolari 50 ml.

Datorită formulei sale deosebite cu Fluorură de Sodiu în concentrație de 950 ppm Fprotejează gingiile și mucoasele copiilor, fara sa le irite.

Fără Parabeni, fără Lauril Sulfat de Sodiu (SLS), fără PEG (propilen glicol) si fără Alergeni.

Aroma plăcută de LIME (Lămâie verde) face periajul dinților distractiv și plăcut.

Noua periuță de dinți pentru copii + 6 ani Wisdom SpinBrush Kids a fost special conceputa pentru a ajuta la crearea obiceiului de spalat pe dinti si a unei tehnici corecte de periaj a dintilor.

Capul oscilant al periutei de dinti SpinBrush contine filamente moi (SOFT) pentru a asigura o curatare usoara si indepartarea eficienta a placii bacteriene.

Utilizati de doua ori pe zi, timp de 2 minute pentru un zambet sanatos!

Disponibile intr-o varietate de modele pentru a face spalatul pe dinti cat mai distractiv! Baterii AAA inlocuibile:

Pentru a inlocui bateriile uzate, desurubati surubul de fixare din spatele periutei, pentru a indeparta capacul. Inlocuiti cu 2 noi baterii AAA in pozitia recomandata, atasati capacul de protectie si strangeti surubul pana se fixeaza.

Avertizari:

- Nu este destinat utilizarii de catre copii sub 6 ani!

Copiii trebuie supravegheati in timp ce se spala pe dinti de catre un adult.

ACEASTA PERIUTA DE DINTI NU ESTE O JUCARIE!

- Acest produs nu trebuie utilizat de catre persoane (inclusiv copii) cu capacitati reduse fizice, senzoriale sau psihice, sau cu lipsa de experienta si cunostinte, cu exceptia cazului in care acestea au fost supravegheate si instruite cu privire la produs de catre o persoană responsabila pentru siguranta lor.

Filamente moi, rotunjite la capat, pentru o actiune delicata asupra gingiilor si dintilorActiune puternica de curatare oscilanta, cu un cap mic pentru a face atingerea dintilor din spate mai usoara.

Periutele de dinti au diferite modele pentru a face periaj mai distractiv.

Baterii AAA inlocuibile.

Wisdom - made in UK.

Set Denture

16 alte produse in aceeasi categorie: