• Redus
Set igiena orala proteza dentara

Set igiena orala proteza dentara

Referinta: Set Denture

64,99 RON
cu TVA Termen de livrare: 2-4 zile lucratoare

Set igienă orală proteză dentara

Cantitate

Setul igiena orala proteză dentară conține pastă de dinți, perie de curățat, tablete efervescente și cutie de protecție.

Tablete efervescente President Denture pentru igiena protezelor 32 buc, datorită prezenței Bicarbonatului de Sodiu, noile tabletele efervescente igienizante PresiDent ajută la îndepărtarea eficientă si rapidă a resturilor alimentare, precum si a petelor celor mai dificileTripolifosfatul de Sodiu are actiune antiplacă.

NU CONȚIN PERBORAT.

Atentie: Nu lăsati produsul la îndemâna copiilor, nu puneti compresele efervescente în gură, nu clătiti gura cu solutia rezultată din dizolvarea tabletelor, în caz de contact accidental cu ochii spălati imediat abundent cu apă, păstrati produsul departe de surse de căldură, poate provoca arsuri în caz de ingerare, produs iritant pentru piele si ochi.

Formula special studiata a pastei adezive pentru proteza dentară President Denture Strong Fix, o noua combinatie intre polimeri complexi, gume si rasina, sigilieaza perfect toate spatiile goale dintre gingii si proteza, astfel încât sa evite posibile infiltratii de alimente si in consecinta halitoza.

Aplicata in contact cu palatul si gingiile, poate preveni si incetini procesele de fermentare iritative, inflamatiile in punctele de presiune ale dentierei, aparitia micilor leziuni neplacute, cauzate de afte orale.

Cutia pentru proteza dentara contine 3 piese din plastic alb, rezistent, foarte utila pentru igienizarea, transportul si pastrarea protezei mobile si aparatului ortodontic.

Aparatul ortodontic si proteza mobile se spala zilnic cu jet de apa calda, folosind periuta speciala PresiDent, pentru indepartarea resturilor alimentare si a placii bacteriene, evitand aparitia halitozei si a unor probleme specifice in lipsa unei igiene corespunzatoare: iritari, inflamari si sangerari ale gingiei, rani si gingivite.

Periile duble ale periei de curățat si spalat proteza dentara sunt din Tynex (periile Tynex DuPont® au capatul semisferic pentru a nu fi abrazive, fiind mai bun material in absolut din care se pot realiza periile) au o dubla si specifica utilizare:

- Perii scurti sunt foarte indicate pentru curatirea suprafetei dintilor.

- Perii lungi pentru a permite penetrarea si in punctele cele mai dificil de ajuns ale arcadei dentare.

Set Denture

16 alte produse in aceeasi categorie: