• Pret redus
Abs gel slabire naturala -75% grasimi abdominale

Abs gel slabire naturala -75% grasimi abdominale

Referinta: EF3671

99,98 RON
49,99 RON Reducere 50%
cu TVA Termen de livrare: 1-3 saptamani

-75% Grasimi Abdominale.

Cantitate

 Bazată pe o tehnologienouă de ardere a grăsimilor, Abs 6 pack sculpt gel slăbire este o formulă inovatoare și foarte eficientă pentru un abdomen plat. Abs6 pack susține procesul de ardere a grăsimilor -75 % în exces din tesuturi, ajută la conturarea și remodelarea siluetei și îmbunătățește fermitatea și elasticitatea pielii.

 

Produs destinat doar uzului extern și local.

Mod de folosire : 

 

ABS6 PACK se aplică de două ori pe zi, după duș, pe abdomen și se masează încet gelul cu mișcări circulare până la absorbția completă. Pentru rezultate optime, se utilizează în mod regulat timp de 6 săptămâni. Pentru menținerea rezultatelor, se utilizează de 3-4 ori pe săptămână. Gelul poate fi aplicat și pe alte zone unde dorim să slăbim: brațe, șolduri, fese, coapse.

 

După aplicare, spălați-vă pe maini și evitați contactul produsului cu ochii. În cazul contactului cu ochii, spălați-vă imediat cu apă din abundență. Produsul este contraindicat persoanelor cu piele sensibila și cu cuperoză. Pentru a testa dacă sunteți alergic la produs este recomandat să încercați o cantitate mică pe piele. Dacă apar iritații, încetați utilizarea. Nu țineți la îndemâna copiilor.

 
EF3671

Fisa tehnica

Cantitate
150 ml
Proprietati
Arde grasimile

14 alte produse in aceeasi categorie: