• Pret redus

Igiena si spalare bebelusi 0+ ani Hello Bear: practic si eficient- EcoFriendly, made in Italy

0 recenzii Scrie o recenzie

Referinta: HELLO BEAR

199,99 RON
139,99 RON Economisesti 30%
cu TVA

Dusul Hello Bear pentru igiena bebelusilor

Cantitate

Unic in Romania! Dusul Hello Bear pentru igiena bebelusilor chiar incepand de la primele zile de viata.
CE ESTE Hello Bear ?
Hello Bear este un dus multifunctional, indicat in mod deosebit pentru spalarea si igiena bebelusilor si copiilor mici.
Se cupleaza direct la robinet, permitand reglarea atat a presiunii apei, cat si a temperaturii, prin intermediul robinetului in timpul folosirii lui.
RECOMANDARI PENTRU FOLOSIRE
• Doar pentru uz extern: nu folositi Hello Bear in alt mod decat cel indicat in mod expres in acest manual de utilizare
• Contine parti mici: a se pastra departe de copii
• Inainte de utilizare controlati integritatea produsului, a celor 2 parti componente, si verificati corectitudinea montarii
• Fiti atenti la temperatura apei in timpul utilizarii: Hello Bear poate fi folosit cu temperatura apei asa cum doriti, in functie de preferintele individuale si regland direct temperatura de la robinet. Se recomanda, oricum, a utiliza Hello Bear cu apa calduta (max 38 C/ 100 F)
• In timpul utilizarii nu apropiati excesiv de mult dusul de pielea copilului, pentru a evita de a avea un jet de apa prea puternic
• Nu indreptati jetul de apa asupra ochilor, urechilor, parti intime sau alte zone sensibile ale copilului, zone ce au fost supuse unor interventii chirurgicale sau care prezinta rani.
CONTINUT:
• Plicul “Special Filter” contine:
○ Filtru special cu filet interior (X)
○ Filtru special cu filet exterior (Y)
○ Filtru aerator (K)
○ Garnitura (W - cu sectiune dreptunghiulara)
pentru filtrul cu filet intern
○ Garnitura (Z – cu sectiune “in trepte”)
pentru filtrul cu filet extern
• Cupla de alimentare (B) cu tub in spirala de 3m (C),
racord (D), dus (E) cu maner (F)
• Cheie pentru desurubarea filtrului special (G) 
• Set pentru spalarea scutecelor reutilizabile, care se pot spala si folosi de mai multe ori, alcatuit din dispozitivul cu un singur jet (H)
• Adaptator universal Addy (O)* 
• Gentuta de voiaj Hello Bear
• Manual de utilizare in mai multe limbi
Componentele marcate cu litere intre paranteze se refera la schema generala. 
MONTARE
Montarea filtrului la robinet*
ATENTIE: montarea noului filtru la robinet trebuie facuta doar prima data cand cuplati Hello Bear.
Filtrul pentru robinet, special conceput pentru Hello Bear, nu trebuie scos si remontat de fiecare data, deoarece permite functionarea normala a robinetului (fig. 5), oferind robinetului un aport de aer care are ca principal efect economisirea apei si filtrarea ei.
Filtrul special Hello Bear este adaptabil la toate robinetele in conformitate cu norma CEN-EN 226. 
Acest standard, de obicei, este respectat de toate noile robinete cu filtru care se desurubeaza.
Pentru a cupla filtrul Hello Bear la robinetul (lavoar, bideu, dus** sau cada de baie) din baia d-voastra cautati plicul ”Special Filter”.
1 - Desurubati filtrul vechi (sita) al robinetului d-voastra (fig. 1), asigurandu-va ca este scoasa si garnitura. Daca este necesar, folositi cheia (G).
2a - Daca robinetul d-voastra are filet intern (fig.2a), introduceti filtrul de aer (K) in interiorul suportului pentru filtrul cu filet extern (Y) si pozitionati garnitura (Z) - care in sectiune este sub forma de ”treapta” - pe filtrul de aer (fig. 2a). Insurubati la robinetul propriu noul filtr cu filet extern (A1) pe care l-ati asamblat (fig 3a).
2b - Daca robinetul d-voastra are filet extern (fig. 2b), introduceti garnitura cu sectiune dreptunghiulara (W) si filtrul de aer (K), in interiorul suportului pentru filtru cu filet intern (X) (fig. 2b). Insurubati la robinet noul filtru cu filet intern (A2) pe care l-ati asamblat (fig. 3b).
3 - Insurubati usor (veti simti cand a ajuns pana la capat) filtrul folosind cupla rapida (B – fig 4) cu mainile uscate, invartind in sens antiorar.
CUM SE FOLOSESTE Hello Bear
1. Atasati cupla de alimentare (B) la filtrul special (A1-A2) sau Addy (O) rotind in sens antiorar (fig. 6a-6b); Strangeti cu mainile uscate.
2. Deschideti robinetul, apasati intrerupatorul (F) si reglati temperatura apei care iese de la dus (E), controland-o cu mana (fig. 7). Nu folositi niciodata apa cu temperatura mai mare de 38 C/ 100F.
3. Intrerupatorul (F) permite intreruperea fluxului de apa in orice moment, prin simpla ridicare a miinii.
4. Daca doriti sa terminati folosirea lui, ridicati mana de pe intrerupator, dupa care inchideti robinetul.
5. Indepartati cupla de alimentare rapida (B) de pe filtrul de la robinet, invartindu-l in sens antiorar.
6. Dupa orice utilizare, dupa ce ati clatit cu apa dusul (fig 12), suflati in partea unde este cupla rapida (B), pentru a permite iesirea apei reziduale din tub (fig 13), apasand in acelasi timp si pe manerul F al dusului E.
Pentru spalarea scutecelor reutilizabile, folositi Hello Bear montind dispozitivul cu un singur jet (H) ce garanteaza un jet de apa mai puternic:
a. demontati racordul deja montat, existent pe dus (fig 8)
b. inlocuiti dispozitivul cu mai multe orificii cu dispozitivul cu un singur orificiu (H – fig 9)
c. remontati racordul dusului facind atentie deosebita la introducerea garniturii (fig 10)
Atentie: Nu utilizati dispozitivul cu un singur orificiu in alte situatii diferite, decat pentru spalarea scutecelor; in mod deosebit, nu-l folositi pentru spalarea sau clatirea copilului, intrucat presiunea apei ar putea fi prea mare
Producatorul isi rezerva dreptul de a aduce modificari partiale sau totale asupra produsului, ce poate rezulta diferit fata de descrierea din prezentul manual de instructiuni. 
Producatorul, distribuitorii, dealerii sau vanzatorii nu accepta nici o responsabilitate asupra unei eventuale daune care poate fi produsa persoanelor sau bunurilor, in mod direct sau indirect, ca urmare a nerespectarii tuturor instructiunilor date in acest manual, precum si cu privire la instalarea, utilizarea, contraindicatiile si intretinerea dispozitivului.
HELLO BEAR

Referinte specifice

Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie

9 alte produse in aceeasi categorie: