Periuta de dinti PlaKKontrol Carbune Activ Albire efect natural

Periuta de dinti cu Carbune Activ (efect de albire), PlaKKontrol

0 recenzii Scrie o recenzie

Referinta: PK068N

14,99 RON
cu TVA

PlaKKontrol periuta Albire naturala Carbune Activ

Cantitate

Periuța de dinti de la PlaKKontrol cu Carbune are un efect natural de albire

Carbunele activ (nanoparticole) este incorporat în fibrele periuței de dinți, contribuind la îndepărtarea petelor dinților cauzate de fumat și alimente colorate, păstrând astfel culoarea naturală a dinților, fără utilizarea unor agenți chimici agresivi.

Carbunele activ datorita proprietatilor purificante și detoxificante, ajută la neutralizarea, eliminarea și îndepartarea toxinelor produse de bacterii, cauza mirosurilor neplăcute.

Perii medii au lungimi diferite, ce garantează o curățire mult mai profundă a spatiilor interdentare, precum și a gingiilor, în maniera foarte delicată și eficientă.

Indicată în special persoanelor ce au frecvent inflamatii gingivale, boli parodontale dar si persoanelor care isi doresc sa aiba o igiena orala completa, folosind produse specializate, cat mai apropiate de natura, si fara sa apeleze la substante chimice, de cele mai multe ori nocive organsimuluoi.

Producator: IDECO, BOLZANO, ITALY.

Unic importator si distribuitor in RomaniaSC LIMAR MEDICAL DISTRIBUTION SRL, str. V. Alecsandri 76, Gheraesti, Neamt, tel. 0725/897.106, www.smartcare.ro, contact@smartcare.ro.

PK068N

Fisa tehnica

Inaltime
23.5 cm
Latime
4.3 cm
Adancime
2
Proprietati
Albire naturala datorita prezentei Carbunelui Activ

Referinte specifice

Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie: