• Pret redus
Periuta de dinti electrica Dora copii 3+ ani, 2 capete si 2 baterii incluse

Periuta de dinti electrica Dora copii 3+ ani, 2 capete si 2 baterii incluse

Referinta: D0277

58,32 RON
34,99 RON Economisesti 40%
cu TVA

Periuta dinti electrica Dora pentru copii + 3 ani

Cantitate

Periuța de dinți pentru copii + 3 ani Dora cu 2 perii de dinți duble a fost special concepută pentru a ajuta la crearea obiceiului de spalăt pe dinti si a unei tehnici corecte de periaj a dintilor.

Filamentele periutei de dinti electrice pentru copii 3+ ani cu Dora sunt moi (Soft) si rotunjte la capete, pentru a respecta gingiile si dintii sensibili ai copiilor.

 Se diferentiaza de alte periute electrice pentru copii, avand peria de dinti dubla (una rotativa si una normala), in plus aveti 1 periuta de rezeva, ceea ce prelungeste durata de utilizare a peritei de dinti.

Spalatul dinților devine o activitate distractiva in fiecare zi pentru cei mici datorita personajului Dora din desenele animate favorite.

 

Actiune puternica de curatare oscilanta, cu un cap mic pentru a face atingerea dintilor din spate mai usor, periuta normala actioneaza independent de capul oscilant al periutei electrice, dubland eficacitatea spalarii dintilor.

 

Dentistii recomanda schimbarea periutei in fiecare luna.

Utilizati de doua ori pe zi, timp de 2 minute pentru un zambet frumos si sanatos!

 

Sfaturi utile:

Pentru a deschide periuta de dinti electrica apasati pe butonul superior, pe butonul inferior pentru a opri. Pentru a debloca/schimba periuta de dint, rotiti-o cu 45 de grade.

Manerul este ergonomic, sunt incluse 2 baterii AAA.

 

Avertizari:

- Nu este destinat utilizarii de catre copii sub 3 ani!

Copiii trebuie supravegheati in timp ce se spala pe dinti de catre un adult

- Contine mici parti componente care pot fi inghitite de catre acestia

ACEASTA PERIUȚĂ DE DINTI NU ESTE O JUCARIE!

- Acest produs nu trebuie utilizat de către persoane (inclusiv copii) cu capacități fizice reduse, senzoriale sau psihice, sau cu lipsa de experienta si cunostinte, cu exceptia cazului in care acestea au fost supravegheate si instruite cu privire la produs de catre o persoană responsabila pentru siguranta lor

- Siguranta testata conform directivelor europene 2004/108/EC

- Baterii AAA inlocuibile

- Nu aruncati bateriile uzate in spatii nepermise, ci in locuri special amenajate, conforma directivelor europene 2006/66/EC

D0277

Referinte specifice

Produse inrudite

7 alte produse in aceeasi categorie: