Periuta dinti Barbie LED ventuza, copii 3+ ani

Periuta dinti Barbie LED ventuza, copii 3+ ani

Referinta: B0604

18,99 RON
cu TVA

Periuta cu Led, temporizare 1 minut.

Cantitate

Periuță de dinți pentru copii Barbie, ventuza, copii 3+ ani LED, ventuză, copii 3+ ani cu mâner colorat și led multicolor, temporizare 1 minut - Acțiune de masaj a gingiilor Art B0604

Periutele de dinti cu diferite personaje din desenele animale: Hello Kity, Barbie, Dora, PJ Masks, Hot Wheels, Paw Patrol transformă spălatul dinților copiilor +3 ani într-o adevarată plăcere și joacă cotidiană cu personajele îndrăgite.

 

Noua periuță de dinti pentru copii + 3 ani Barbie cu LED multicolor ce clipeste 1 minut, a fost special conceputa pentru copii, transformand igiena orala zilnica într-o adevarată plăcere.

 

Desing modern, maner ergonomic, colorat cu ventuza ce permite o fixare sigura, capul este compact, perii Soft, rotunjiti, din Tynex DuPont Premium, cel mai bun material pentru o periuta de dinti de cea mai buna calitate.

 

Recomandări:

 - Aprindeti Led-ul prin apăsare pe butonul lateral, stingerea este automata.

- Are incluse 3 baterii LR41 ce nu pot fi schimbate.

- Se recomanda inlocuirea periutei de dinti 1 data pe luna, supravegerea copiilor de catre parint in timpul spalarii dintilor.

- Nu este recomandata copiilor mai mici de 3 ani, nu este o jucarie, are componente mici ce ar putea fi inghitite si provoca sufocarea.

- Spalati periuta cu apa inainte de prima utilizare.

- Bateriile sunt deja incluse, nu se pot schimba ulterior.

 

Periuța de dinti are perii Soft (moi) si rotunjiți pentru a permite o curățire eficientă, dar în acelasi timp delicată, iar ledul cu temporizare de 1 minut îi ajută să se spele pe dinți în timp ce se joacă.

Medicii stomatologi recomanda spalarea de 2-3 ori pe zi a dintilor, timp de 2-3 minute.

Proiectată în Franta, produsă în China, importator Tinokou, Franta. 

B0604

Referinte specifice

Produse inrudite

10 alte produse in aceeasi categorie: