Periuta dinti copii Hot Wheels LED ventuza, copii 3+ani

Periuta dinti copii Hot Wheels LED ventuza, copii +3 ani

Referinta: HW0628

18,99 RON
cu TVA

Cu Led, temporizare 1 minut copii +3 ani

Cantitate

Periuța dinti Hot Wheels LED, ventuză, copii 3+ ani perii Soft (moi), cu mâner colorat și led multicolor, temporizare 1 minut - Actiune de masaj a gingiilor Art HW0628

Periuța de dinți pentru copii + 3 ani Hot Wheels cu LED multicolor ce clipește 1 minut, a fost special concepută pentru copii, transforâmand igiena orală zilnică într-o adevarată plăcere.

 

Periuța este confecționată din Tynex DuPont Premium, cel mai bun material pentru o periuță de dinți de calitate, are mâner ergonomic, colorat cu ventuză ce permite o fixare sugură, capacul este compact, perii moi, rotunjiți și design modern.

Recomandări:

 - Aprindeti Led-ul prin apăsare pe butonul lateral, stingerea este automata.

- Are incluse 3 baterii LR41 ce nu pot fi schimbate.

- Se recomanda inlocuirea periutei de dinti 1 data pe luna, supravegerea copiilor de catre parint in timpul spalarii dintilor.

- Nu este recomandata copiilor mai mici de 3 ani, nu este o jucarie, are componente mici ce ar putea fi inghitite si provoca sufocarea.

- Spalati periuta cu apa inainte de prima utilizare.

- Bateriile sunt deja incluse, nu se pot schimba ulterior.

 

Periuta de dinti are perii Soft (moi) si rotunjiti pentru a permite o curatire eficienta, dar in acelasi timp delicata, un masaj delicat al gingiilor, lucru foarte important pentru dezvoltarea primilor dinti.

 

Periuta de dinti pentru copii 3+ ani are un Led cu temporizare de 1 minut, pentru a ajuta copii sa se spele de dinti in timp ce se joaca.

 

Medicii stomatologi recomanda spalarea de 2-3 ori pe zi a dintilor, timp de 2-3 minute.

Proiectată în Franta, produsă în China, importator Tinokou, Franta. 

 

HW0628

Referinte specifice

Produse inrudite

10 alte produse in aceeasi categorie: