• Redus
Set albire dinti cu Carbune Natural

Kit albire dinti cu Carbune Natural

0 recenzii Scrie o recenzie

Referinta: KB

60,00 RON
45,00 RON Economisesti 25%
cu TVA

Carbunele activ elimina si indeparteaza toxinele

Cantitate

Setul de albire a dinților cu cărbune natural conține:

Pasta de dinți pentru albirea naturală a dinților, cu nanoparticule de Cărbune activ 75 ml, aromă plăcută și proaspătă de Lime.

Carbunele activ (nanoparticole) este incorporat în niște cavități care formează 80 % din compoziția pastei de dinți, care contribuie la atragerea plăcii bacteriene si indepartarea petelor dintilor cauzate de fumat si alimente colorate, pastrand astfel culoarea naturala a dintilor, fara utilizarea unor agenti chimici agresivi.

Carbunele activ datorita proprietatilor purificante si detoxificante, ajuta la neutralizarea, eliminarea si indepartarea toxinelor produse de bacterii, cauza mirosurilor neplacute.

Albire naturala, fara chimicale cu impact negativ si agresiv asupra dintilor si organismului.

Indicată în special persoanelor ce au frecvent inflamatii gingivale, boli parodontale dar si persoanelor care isi doresc sa aiba o igiena orala completa, folosind produse specializate, cat mai apropiate de natura, si fara sa apeleze la substante chimice, de cele mai multe ori nocive organismului.

Periuța de dinți cu nanoparticule de Carbune incorporate în fibrele sale, contribuie la îndepărtarea petelor dinților cauzate de fumat și alimente colorate, păstrând astfel culoarea naturală a dinților, fără utilizarea unor agenți chimici agresivi.

Perii medii au lungimi diferite, ce garanteaza o curatire mult mai profunda a spatiilor interdentare, precum si agingiilor, in maniera foarte delicata si eficienta.

Indicata in special persoanelor ce au frecvent inflamatii gingivale, boli parodontale dar si persoanelor care isi doresc sa aiba o igiena orala completa, folosind produse specializate, cat mai apropiate de natura, si fara sa apeleze la substante chimice, de cele mai multe ori nocive organsimuluoi.

40 Periute interdentare efect de albire carbune vegetal Plakkontrol, impregnate cu microparticule vegetale active integrate in filamente, ce desfasoara o actiune sigura si eficienta impotriva petelor si a placii bacteriene dintre spatiile interdentare.

Capacul de protectie din plastic va permite sa purtati intr-un buzunar cu dvoastra oriunde, acasa, la serviciu, in vacanta, periutele interdentare pentru o igiena orala corecta si completa.

 

Producator: Ideco, Bolzano, Italia.

KB

Referinte specifice

Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie

4 alte produse in aceeasi categorie: