• Redus
Periuta de dinti President Active gingii inflamate si boli parodontale perii soft microfibra

Periuta de dinti President Active gingii inflamate si boli parodontale perii soft microfibra

Referinta: 4901.02

15,99 RON
cu TVA

Periuta de dinti President Active cu perii soft in microfibra asigura o curatare eficace a suprafetelor interdentare si un masaj delicat de-a lungul bordului gingiilor, indicata pentru pacientii cu gingii inflamate sau sangerande, in boli parodontale (Parodontoza) sau dupa operatii chirurgicale dentare.

Cantitate

Periuta de dinti President Active cu perii soft din microfibra asigura o curatare eficienta a suprafetelor interdentare si realizeaza un masaj delicat de-a lungul bordului gingiilor, fiind extrem de indicata pentru pacientii cu gingii inflamate sau sangerande, in boli parodontale (Parodontoza) sau dupa operatii chirurgicale dentare.

Capul compact al periutei de dinti permite o actiune eficienta in toate punctele arcadei dentare, manerul fiind conceput in forma ergonomica pentru a garanta o utilizare usoara si corecta a periutei de dinti.

Periuta are capac de protectie, ceea ce va permite sa o purtati usor si in conditii de maxima igiena oriunde: la serviciu, in concediu, etc.

Produs sterilizat in timpul ambalarii.

Made in Italy

4901.02

Fisa tehnica

Inaltime
23
Latime
6
Adancime
1
Cantitate
1
Aroma
Nu
Proprietati
Perii moi, soft, in microfibra, indicata in gingii inflamate, sangerande, parodontoza sau dupa interventii chirugucale orale

Referinte specifice

14 alte produse in aceeasi categorie: