• Redus

Periuta de dinti placata cu aur 24K, 4 rezerve Albe, made in Italy, Limited Edition

0 recenzii Scrie o recenzie

Referinta: 6802.04

259,98 RON
cu TVA

Periuta dinti placata aur 24K 4 rezerve made Italy

Cantitate

Periuta de dinti placata cu aur 24K, 4 rezerve Albe, made in Italy, Limited Edition + CADOU pasta de dinti cu carbune activ PlakKontrol 75ml

Va puteti bucura de aceasta Periuta de aur exclusivista, in Editie Limitata, pana la un an, datorita celor trei rezerve placate cu aur 24 karate, pe care le puteti inlocui printr-o simpla apasare.

Astfel, dupa ce folositi periuta de dinti timp de 3 luni, asa cum recomanda medicii stomatologi, in loc sa o aruncati, schimbati doar capul ei. 

Datorita acestui nou concept, realizati o economie semnificativa, dar si contribuiti direct la o planeta mai curata, prin reducerea de pana la 92% a poluarii mediului inconjurator, cu plastic, care nu mai este aruncat la gunoi.

Manerului periutei este mai greu decat o periuta de dinti obisnuita, reprezinta astfel o garantie pentru o mai mare precizie si un control absolut al tehnicii corecte de periaj.

CADOU Pasta de dinti neagra pentru albirea dintilor cu efect natural, cu nanoparticule de carbon activate 75 ml, made in Italy.

Carbunele activat (nanoparticule) este incorporat in cavitatile care alcatuiesc 80% din compozitia pastei de dinti, ceea ce contribuie la atragerea placii bacteriene si la indepartarea petelor de dinti cauzate de fumat si alimente colorate, pastrand astfel culoarea naturala a dintilor, fara utilizarea agresiva a agentilor chimici, pentru o albire fortata si nesanatoasa a dintilor.

6802.04

Referinte specifice

Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie

5 alte produse in aceeasi categorie: