• Pret redus
My Perfect Colon (hidro colono terapie)

My Perfect Colon (hidro colono terapie)

Referinta: MPC

299,99 RON
179,99 RON Economisesti 40%
cu TVA

Produs de uz casnic pentru spălarea colonului

Cantitate

My Perfect Colon este un dispozitiv de tip medical (de uz casnic) pentru spălarea colonului – clisma (în mod specific pentru rect și sigmoid).

DE CE SE FOLOSESTE?

Spălarea colonului cu ajutorul dispozitivului My Perfect Colon înmoaie și ajuta să fie  expulzate mai usor rezidurile fecale prezente pe pereții colonului.

My Perfect Colon este indicat în cazuri de constipatie, balonare, tulburari intestinale, și în general pentru o corecta igiena rectala. Este deosebit de indicat pentru persoanele care sunt imobilizate la pat pentru o perioada mai mare de timp sau in cazul celor care sufera de fecalom.

 CONTRAINDICATII

My Perfect Colon este absolut nerecomandate în caz de:

Proctitis colon enterita (inflamatia intestinului subtire, gros și anus), boli acute abdominale, sarcina, hemoroizi si fisuri anale in faza de sangerare, perforatii si tumori colono-rectale, sangerari rectale, melena, interventie recenta la nivelul colonului, rectului sau anus, insuficienta cardiaca si insuficienta respiratorie, epilepsie și sindrom psiho-somatice, diaree, sindrome dismetabolice, boli arterio-venoase, boala diverticulara in faza activa, greata sau varsaturi, stare grava de deshidratare. interventii chirurgicale de prostata.

În afara patologiilor enumerate care necesita masuri speciale de precautie, este intotdeauna recomandabil sa consultati medicul dumneavoastra inainte de utilizarea dispozitivului My Perfect Colon.

ATENTIONARI ŞI PRECAUTII SPECIALE PENTRU UTILIZARE

Daca simtiti o stare generala de disconfort in momentul utilizarii dispozitivului, intrerupeti utilizarea My Perfect Colon și consultati medicul.

Temperatura apei: My Perfect Colon trebuie folosit cu apa calduta. Temperatura nu trebuie, totuși, sa nu fie niciodata mai mult de 37,5 de grade sau mai mica de aproximativ 29 de grade. Odata conectat My Perfect Colon la robinet și dupa ce ati inchis regulatorul de debit, verificati cu mana temperatura apei care iese din supapa de reglare automata a debitului de apa, avand in vedere ca sensibilitatea la caldura sau frig a sondei rectale este mai mare decat cea a manei.

In timpul utilizarii, in cazul in care este simtiti o temperatura prea calda sau prea rece, inchideti imediat fluxul de apa și reglati temperatura de la robinet.

Este posibil ca odata conectat la robinet dispozitivul My Perfect Colon, unele modele de centrale pe gaz sa nu poata sa produca instantaneu apa calda. Pentru a depași acest neajuns, este suficient sa deschideti fluxul de apa, concomitent cu un alt robinet de apa, astfel incat sa determine pornirea si functionarea centralei.

Sonda rectala (N): se recomanda sa introduceti sonda rectala nu mai adanc de 4-5 cm.

Asigurati-va ca cele doua orificii de ieșire a apei sunt in interiorul canalului anal. Sonda rectala trebuie sa fie folosita pentru o singura spalare a colonului, chiar și atunci cand se utilizeaza de aceeași persoana.

Puritatea apei: apa trebuie sa fie curata (apa potabila normala furnizata la reteaua de alimentare a orasului). Daca considerati ca apa de la robinet nu este de buna calitate sau nu este potabila, va sugeram sa utilizati filtrul cu membrana dubla de 1,2 microni - accesoriul E.

Debitul de apa: My Perfect Colon este singurul dispozitiv personal pentru spalarea colonului (rect si sigma) echipat cu supapa de control automat al debitului de apa (B), cu un sistem brevetat careasigura siguranta absoluta in utilizare.

Debitul de apa excesiv este drenat automat in chiuveta. Debitul de apa poate fi controlat manual in timpul spalarii, datorita unui regulator de debit (D). Este posibil sa auziti un sunet (ca un șuierat sau fluier) atunci cand se inchide complet regulatorul de debit, in timp ce robinetul este deschis. Acest sunet este normal si depinde de presiunea apei care poate fi puternica, fiind creata in interiorul supapei situatin cupla de prindere a robinetului. Pentru a elimina acest sunet este suficient sa reduceti fluxul de apa de la robinet.

Spalarile ar trebui sa fie intotdeauna efectuate cu fluxuri de apa cu o viteza mai mica, mai ales in primele cateva spalari, regland fluxul atat prin robinet cat si prin reglarea manuala a dispozitivului (D). In special in cazul diverticulitei tineti cont de toate controindicatiile prezentate, deoarece debitul apei trebuie reglat la minimum.

Tub semi-rigid modelabil (L): modelati tubul indoindu-l, fara sa-l turtiti sau sa-l obturati vreodata, pentru a evita oprirea sau incetinirea trecerei apei.

Numai cu acordul medicului pediatru, și intotdeauna sub supravegherea parintilor, dispozitivul poate fi utilizat de catre copii.

După spalare este recomandabil să luați fermenți lactici pentru a reface floră intestinală.

In unele cazuri este posibil ca efectul de spalare sa fie deosebit de eficient, și ca stimul de evacuare sa poata recidiva de mai multe ori, chiar si la interval de 2 sau 3 ore mai tarziu.

 

Este recomandat, in special pentru primele utilizari, sa aveti posibilitatea de a putea folosi o baie si pana la 2-3 ore dupa spalarea colonului. Daca aceasta situatie se prezinta din nou, la spalarile succesive reduceti progresiv cantitatea de apa introdusa.

MPC

Referinte specifice

9 alte produse in aceeasi categorie: