• Pret redus
Dr. Russ gutiera impotriva sforaitului si apnee nocturna

Dr. Russ gutiera impotriva sforaitului si apnee nocturna

Referinta:

594,99 RON
356,99 RON Salveaza 40%
cu TVA

Produs apneea nocturna, Made in Italy

Cantitate

In Romania circa 2,5 milioane de persoane suferă de aceasta maladie, fara sa stie, si de cele mai multe ori consecintele sunt destul de grave, insemnand variate probleme clinice (accidente vasculare, cerebrale, reducerea efectelor medicamentelor in tratarea hipertensiunii arteriale), pina la reducerea asteptarilor de viata de pina la 10 ani.

Daca sforaitul este o problema mecanica atunci și solutia trebuie sa fie mecanica.

Astazi literatura știintțfica internationala este de acord ca rezultatele cele mai bune se obtin datorita dispozitivelor de avansare a mandibulei. Sunt suficienti cativa milimetri de “inaintare a mandibulei” pentru a garanta o mai buna deschidere a cailor respiratorii. Aerul este astfel liber sa inainteze spre plamani fara turbulente, vibratii și zgomot.

DR. RUSS este un dispozitiv brevetat international, cu zeci de mii de utilizatori in intreaga lume, fiind un dispozitiv de avans mandibular compus din doua gutiere gemene (twin bite), anatomice și automodelante, una pentru arcada superioara și una pentru cea inferioara a carei modelare se realizeaza in citeva minute, acasa, fara nici o dificultate.

Rezultatele sunt spectaculoase si imediate, insa cel mai important lucru este ca redam pacientilor cit si partenerilor de viata o calitate a somnului deosebit de buna, lucru care se rasfrange direct asupra unui stil de viata mult mai sanatos.

12 alte produse in aceeasi categorie: