Servetele umede Baby Coccole extras flori de Lotus

Servetele umede Baby Coccole extract flori de Lotus

Referinta: BC4150

22,99 RON
cu TVA

Servetele umede delicate Baby Coccole 72 buc, studiate special pentru a curăța în mod delicat și a proteja pielea nou-născutului și a bebelușului

Cantitate

Servetele umede pentru îngrijire bebeluși sunt emoliente si protective datorita actiunii principiilor pure si naturale din Betaglucan (extras natural din Ovaz).

In plus contine toata delicatetea extraselor naturale din flori de Lotus.

Nu contine sapun, respecta echilibrul fiziologic al pielii si parului noilor-nascutilor, chiar din prima zi, precum si a bebelușilor si copiilor.

Gama produselor Baby Coccole, special concepute pentru pielea sensibila a bebelusilor si noilor nascuti, raspunde tututor exigentelor cotidiene legate de igiena bebelusilor, respectand echilibrul natural fiziologic al pielii.

Producatorul, Betafarma SpA Milano, detine nenumarate brevete internationale si o experienta de peste 40 de ani in producerea, cercetarea si dezvoltarea produselor cosmetice si farmaceutice, respectand toate normativele internationale ISO 9001, ISO 13485 pentru Medical Device, autorizatii speciale din partea Ministerului Sanatatii din Italia, toate produsele fiind testate in laboratoarele specializate a prestigioasei Universitati din Pavia, Italia.

BC4150

Fisa tehnica

Inaltime
19
Latime
10
Adancime
5
Cantitate
72 buc
Aroma
Flori de Lotus
Proprietati
Curata delicat, actiune emolienta si protectiva

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: