Sapun Lichid art 4130 + Gel Sampon Delicat art 4141 + Lapte Detergent art 4170

Referinta: BC4148

83,29 RON
cu TVA

Trusa cadou bebelusi 0+ani Baby Coccole Italy

Cantitate

Sapun Lichid art 4130 + Gel Sampon Delicat art 4141 + Lapte Detergent art 4170 pentru îngrijire bebelușilor

Setul conțune:

Baby Coccole - Săpun lichid cu principii pure si naturale, extrase din flori de Lotus 250 ml - Art 4130. Este un sapun lichid sub forma de emulsie, usoara si delicata, care protejeaza ca o adiere, studiat pentru pielea nou-nascutilor si a bebelusilor. 

Cu toate proprietatile emoliente si hidratante a principiilor pure si naturale de Betaglucan (extras natural di Ovaz) si a vitaminei F din In. Va veti convinge de toata delicatetea extrasului natural din flori de Lotus.

Fara Parabeni si agenti de spumare (SLS - SLES). Formula "Fara Lacrimi". Baby Coccole Lapte detergent cu principii pure, naturale si proteine de Migdale 250 ml-Art 4170. Emulsie detergenta delicata si protectiva, dulce ca o mangaiere. Studiata pentru a curata in mod delicat pielea nou-nascutului si a copilului. Purificant si emolient datorita principiilor puri si naturali Betaglicon (extras natural din Ovaz). In plus pielea ramane moale si elastica datorita proteinelor naturale extrase din Migdale. Fara coloranti si fara substante tensio active (SLS - SLES). 

BC4148

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: