Pasta de dinți Baby Coccole aroma naturala mere

Pasta de dinți Baby Coccole aroma naturala mere

Referinta: BC4202

15,73 RON
cu TVA

Pasta de dinți Baby Coccole special conceputa pentru bebelusi si copii cu aroma naturala de Mar are un gust placut și natural pentru a educa chiar și pe cei mai mici la o corecta igiena orala zilnica.

Cantitate

Pasta de dinti specială din gama Baby Coccole pentrui îngrijire bebelusi si copii, preveni aparitia cariilor si face ca dințișorii celor mici sa fie mai tari și mai sanatoși, fara a prejudicia smaltul.

Datorita aportului corect de Fluor, Calciu și Vitamine întărește structura dentară fară a ataca tesutul pregingival.

In afara de aceasta, chiar daca pasta de dinti este inghitita accidental de catre copii, nu este toxica fiind naturala și nu dauneaza in niciun fel sanatatii copilașului dumneavoastra.

Gama produselor Baby Coccole, special concepute pentru pielea sensibila a bebelusilor si noilor nascuti, raspunde tututor exigențelor cotidiene legate de igiena bebelusilor, respectand echilibrul natural fiziologic al pielii.

Producatorul, Betafarma SpA Milano, detine nenumarate brevete internationale si o experienta de peste 40 de ani in producerea, cercetarea si dezvoltarea produselor cosmetice si farmaceutice, respectand toate normativele internationale ISO 9001, ISO 13485 pentru Medical Device, autorizatii speciale din partea Ministerului Sanatatii din Italia, toate produsele fiind testate in laboratoarele specializate a prestigioasei Universitati din Pavia, Italia.

BC4202

Fisa tehnica

Inaltime
14.5
Latime
5.5
Adancime
3.7
Cantitate
75 ml
Aroma
Mar
Proprietati
Previne aparitia cariilor

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: