Gel Hidratant pentru baie art 4135 + sampon Delicat art 4140 + Crema Delicata Hidratanta art 4180

Gel Hidratant pentru baie art 4135 + sampon Delicat art 4140 + Crema Delicata Hidratanta art 4180

Referinta: BC4146

79,72 RON
cu TVA

Trusa cadou bebelusi 0+ani BabyCoccole

Cantitate

Set pentru îngrijirea bebelușilor: Gel Hidratant pentru baie art 4135 + sampon Delicat art 4140 + Crema Delicata Hidratanta art 4180

Oferta cuprinde urmatoarele produse:

1. BabyCoccole Gel hidratant cu principii pure și extras din flori de Lotus 250 ml

Gelul de baie Baby Coccole studiat special de Betafarma SpA Milano pentru pielea nou-nascutilor și a bebelușilor sau pentru pielea mai sensibila a persoanelor adulte predispuse la alergii cutanale, hidrateaza, relaxeaza și protejeaza datorita principiilor pure și naturale de Betaglucan (extras natural din Ovaz) și a Vitaminei F extrasa din In.

In plus contine toata delicatetea extraselor naturale din flori de Lotus.

Nu contine sapun, respecta echilibrul fiziologic al pielii si parului nou-nascutilor și a bebelușilor.Fara conservanti și fara substante tensio-active (SLS-SLES) .Formula „ Stop lacrime- Fara lacrimi”.

Cantitate: 250ml

2. BabyCoccole Sampon delicat cu principii pure și extras din flori de Lotus 250 ml

Un șampon delicat și lejer ca o mangaiere. Este studiat special pentru parul delicat al nou-nascutului și a belelușului. Cu toate proprietatile relaxante și re-echilbrante ale principiilor pure și naturale date de Betaglucan (extras natural din Ovaz) si Bisabol (extras natural din Mușetel). In plus contine toata delicatetea extraselor naturale din floare de Lotus.

Nu contine sapun, respecta echilibrul fiziologic al pielii si parului nou-nascutilor și a bebelușilor.Fara conservanti și fara substante tensio-active (SLS-SLES) .Formula „ Stop lacrimi- Fara lacrimi”.

3. BabyCoccole Crema hidratanta cu principii active pure și naturale ale proteinei de migdale

Este o crema hidratanta și protectiva, delicata ca o mangaiere.Studiata pentru a hrani pielea celor mai mici. Lenitiva datorita principiilor pure și naturale deBetaglucan (extras natural din Ovaz, Rusco-genina (extras natural din Ruscus – Ghimpele de padure) și a Escinei (extras natural din Castan salbatic-Ippocastano).

In plus pielea ramane moale și elastica datorita proteinei de migdale. Fara conservanti și fara substante tensio-active (SLS-SLES).

Cantitate : 100ml

BC4146

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: