• Pret redus
Dr Russ solutia impotriva sforaitului si a apneelor nocturne

Gutiera Dr. Russ anti sforait si apnee nocturna

0 recenzii Scrie o recenzie

Referinta: 23210

660,30 RON
449,00 RON Economisesti 32%
cu TVA

Dr Russ gutiera sforait si apnee nocturna, Italy

Cantitate

VIDEO GUTIERA ANTISFORAIT DR RUSS

În România, circa 2,5 milioane de persoane suferă de această maladie fără să știe, si de cele mai multe ori, consecințele sunt destul de grave, însemnând variate probleme clinice (accidente vasculare, cerebrale, reducerea efectelor medicamentelor în tratarea hipertensiunii arteriale), pâna la reducerea așteptărilor de viață cu până la 10 ani.

Dacă sforăitul este o problemă mecanică, atunci și soluția trebuie să fie mecanică.

Astăzi, literatura științifică internațională este de acord că rezultatele cele mai bune se obtin datorită dispozitivelor de avansare a mandibulei. Sunt suficienți câțiva milimetri de “înaintare a mandibulei” pentru a garanta o mai buna deschidere a căilor respiratorii. Aerul este astfel liber să înainteze spre plămâni fără turbulențe, vibrații și zgomot.

DR. RUSS este un dispozitiv brevetat international, cu zeci de mii de utilizatori în întreaga lume, fiind un dispozitiv de avans mandibular compus din două gutiere gemene (twin bite), anatomice și automodelante, una pentru arcada superioară și una pentru cea inferioară a cărei modelare se realizează în câteva minute, acasă, fără nicio dificultate.

Rezultatele sunt spectaculoase și imediate, însă cel mai important lucru este că redăm atât pacienților, cât și partenerilor de viață o calitate a somnului deosebit de bună, lucru care se răsfrânge direct asupra unui stil de viață mult mai sănătos.

23210

Referinte specifice

Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie

1 alt produs in aceeasi categorie: