• Pret redus
Dus bucal So Wash Trio cu 3 accesorii: Periuta de dinti cu efect de aspirare, Hidrojet si Hidropulsor cu efect de aspirare

Dus Bucal Portabil (cuplabil robinet) So Wash Trio, cu 3 capete: periuta, hidropulsor 3 jet, irigator intradentar

0 recenzii Scrie o recenzie

Referinta: 1015

249,99 RON
149,99 RON Economisesti 40%
cu TVA

Dus Bucal cu 3 capete incluse: hidropulsor, periuta intradentara si irigator oral. Singurul dus bucal cu garantie 3 ani inclusa

Cantitate

Dusul bucal So Wash Trio fara Rezervor are in dotare 3 capete, functioneaza fara curent electric, se cupleaza la un robinet obisnuit.

Este primul irigator bucal care are brevetat sistemul de aspirare a reziduurilor alimentare, prin 3 jeturi concentrice pulsante, ce creeaza un efect de aspirare a placii bacteriene si este cel mai bun aparat de curatare interdentara. 

SO® WASH este noul sistem de dus bucal portabil care utilizeaza apa de la robinet obisnuit!

Hidrojetul, reglabil din robinet prin intensitatea dorita si temperatura apei, garanteaza: curatare interdentara, clatire in profunzime, un benefic hidromasaj gingival.

Are de asemenea implementat sistemul Hi-Flow de reglare a intensitatii apei de la robinet, fara sa mai folositi baterii reincarcabile. 

Intre cupla de prindere la filtrul metalic si furtun exista o tija de plastic pe care o puteti roti in sens anti-orar pentru a micsora viteza jetului de apa (deschizand astfel o valva care va permite iesirea apei. In cazul in care doriti cresterea intensitatii jetului de apa, rotiti tija in sens orar, inchizand astfel valva si obtinand o viteza mult mai mare a jetului apei. 

Dusul Bucal So Wash Trio contine urmatoarele programe de periaj:

1 hidrojet continuu - albire, curatare cavitatea bucala 

1 hidropulsor Vortice Spacer cu 3 jeturi hidropulsate, convergente in acelasi punct, creeaza astfel un efect de aspirare. Este efectiv un aparat de curatare interdentara, ideal pentru aparat dentar

1 periuta de dinti cu efect de aspirare, cu capat rotund - uneste actiunea delicata dar eficienta de curatare a periilor cu efectul de aspirare a celor 3 jeturi de apa concentrice, reusind sa indeparteze toata placa bacteriana prezenta in jurul dintilor, in cele mai inguste spatii interdentare inlocuind ata dentara si apa de gura clasica.

2 filtre de aer So Wash in metal pentru a permite utilizarea in deplina libertate a dusului bucal la mai multe robinete (a 2-a baie,a 2-a casa,la serviciu)

cheie pentru montare + gentuta de voiaj incluse in pachet al irigatorului

Optional, se pot achizitiona, SEPARAT, si urmatoarele produse:

- Set 2 hidropulsoare,

- Set 2 hidrojeturi

- Set 4 hidroperiute de dinti

- Racord/adaptor multifunctional pentru dus (se poate utiliza simultan si dusul bucal So Wash si dusul normal).

- Filtru metalic – pentru utilizarea dusului bucal oriunde – la serviciu spre exempu

So Wash nu are nevoie de o intretinere deosebita deoarece nu are nici baterie si nici un circuit electric, calcarul prezent in apa nu-l poate strica, este silentios, Eco-friendly, are dimensiuni reduse, permite reglarea temperaturii si a presiunii jetului de apa direct de la robinet.

Irigatorul oral So Wash este un sistem complet pentru igiena orala datorita unor accesorii care se pot schimba cum ar fi:

- hidrojetul (un jet continuu),

- hidropulsorul (jetul pulsat-foarte indicat pentru masaj gingival),

- hidroperiuta (periuta de dinti cu jet de apa)

Studii clinice recente efectuate de catre "Seconda Universita degli Studi Napoli" au demonstrat eficienta noului dus bucal So Wash si a capetelor dusului bucal.

Rezultatele au evidentiat cum irigatorul/dusul bucal So Wash este eficient in mod particular, printre altele: "in toate cazurile de curatire a spatiilor interdentare" cum ar fi de exemplu in prezenta de aparate dentar, implanturi dentare sau coroane.

Dusul bucal So Wash este dotat de o supapa de control care descarca automat direct in chiuveta presiunea apei in exces, garantand astfel un jet de apa in iesire, constant si optim, care nu este agresiv sau periculos pentru gingii.

Folositi dusul bucal utilizand apa de la robinet de calitate pentru igiena personala si a spatiilor interdentare.

1015

Referinte specifice

Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie

Produse inrudite

16 alte produse in aceeasi categorie: