• Pret redus

Tratament caderea parului Keratina fiole 10 x 10 ml Masterline Keramine H

Referinta: ML5

216,65 RON
129,99 RON Economisesti 40%
cu TVA

Program complet Cheratina reconstructie capilara

Cantitate

Program complet de reconstructie capilara cu Cheratina: Fiole + Sampon + Filler
Este linia specifica, de reconstructie capilara a parului subtire si fragil, cu principii active selectionate dintre substantele fundamentale pentru sanatatea, frumusetea si tineretea parului. Principii active sunt folosite in forma lor cea mai pura si concentratie in doza optimala , garantind astfel o solutie eficienta si cu actiune tintita pentru a obtine rezultate.
Microsferele de Colagen marin actioneaza ca o ”injectie” ce umple si reconstruieste fibrele de par, in timp de Cheratima Biomimetica reproduce si multiplica secventa de aminoacizi prezenti in structura firelor de par.
Imbogatit cu:
  • proteine de Soia : intareste si repara parul prin aportul proteic ce favorizeaza coeziunea cuticulei, restabilind aspectul sanatos si luminos al parului
  • complex Multivitaminic extras din Ulei de Masline 
MasterLine Sampon Reconstructiv PurActifs 2.0 
Fara SLES/SLS, Silicon si Parabeni , favorizeaza regenerarea fibrei de par, hraneste, reintinereste si reda parului putere si vigoare .
Agentii de spumare redusi , fara sa fie agresivi, genereaza o spuma delicata dar eficienta.
Formulat cu Cheratina Biomimetica si Colagen marin intareste fibra capilara si pregateste parul pentru a primi tratamentul MasterLine PurActifs 2.0 cel mai adaptat (ser filler sau fiole), sporindu-i eficienta.
Aplicati samponul MasterLine PurActifs 2.0 pe parul ud, masind delicat si clatind abundent. Pe parul tamponat continuati cu aplicarea tratamentului adecvat PurActifs 2.0 (ser filler sau fiole). 
Master Line Ser Filler pentru par fragil PurActifs 2.0 50 ml art ML 0228 
Spre deosebire de alte ”tratamente clasice” care umplu iregularitatile la suprafata firelor de par, serul filler MasterLine PurActifs 2.0 , inspirindu-se din tehnologia Filler-ului, ”repara din interior” firul de par. 
Microsferele de Colagen marin , elastice si plasmabile, actioneaza ca o ”injectie” care umple fibra de par, aducind mai substanta in fibra de par, care devine astfel reconstruita din interior si in profunzime. 
Are actiune anti-age , marind densitatea, volumul si textura firelor de par , care devin mai groase si mai puternice, ca si cum ar fi mai ”tinere”.
Dupa ce folositi Samponul MasterLine PurActifs 2.0 aplicati citeva picaturi de filler pe toata lungimea parului. Nu necesita clatire, continuati cu styling-ul. Fara Parabeni. 
Tratament fiole reconstructie avansata fire par Keramine H 10 fiole x 10 ml art ML 0488 
Este o adevarata ”incarcatura” de Cheratina pentru a reconstrui fibra de par, restructureaza profund, reinvigoreaza, hraneste si readuce parul mai puternic si mai viguros. 
Spre deosebire de altre produse similare traditionale care ”sigiliaza” cuticula, tratamentul cu fiole Keramine H este formulat cu o Cheratina Biomimetica creproduce si multiplica aceeasi secventa de aminoacizi naturali prezenti in structura unui par sanatos. 
Depozitandu-se selectiv in zonele cele mai deteriorate, repara si reconstruieste parul , transformandu-l in par imediat mai sanatos si mai frumos .
Aplicati direct pe parul spalat si tamponat, printr-un masaj usor. Fara clatire.
MasterLine Professional este un brand prezent pe piata de peste 20 de ani. Misiunea sa a fost intotdeauna aceea de a pune in valoare frumusetea parului, inspirandu-se din lumea saloanelor de infrumusetare.
Toata experienta conceptului ”Made in Italy” este inglobata in formule de cea mai inalta calitate si delicatete fata de firele de par.
Pioner in formularea conceptului fara SLS/SLES si Parabeni, in deplinul respect pentru par si scalp.
ML5

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: