Sampon Frizz Control MasterLine par aspru Sericina si Aloe Vera

Sampon Frizz Control MasterLine par aspru Sericina si Aloe Vera

Referinta: ML0105

29,99 RON
cu TVA

MasterLine Sampon Frizz Control cu Aloe Vera si Sericina 400 ml, pentru par ondulat sau "indisciplinat/ electrizat/ rebel/ sirmos" si predispus încrețirii necontrolate.

Cantitate

Șampon recomandat pentru cei cu părul ondulat sau "rebel/electrizat" si predispus la încrețire și care doresc să aibă un păr mai "disciplinat", ușor de pieptănat și plăcut la atingere.

Șamponul Frizz Control MasterLine împotriva încrețirii necontrolate a părului, fără SLES și fără Parabeni, spăla cu delicatete parul, ajuta la descalcirea parului indiciplinat "sirmos" si protejeaza  impotriva incretirii parului rebel.

Îmbogățit cu Sericina, principiul activ derivat din mătasea naturală, aderă natural la cheratina parului, formează un strat invizibil, protectiv și hidratant: părul se transformă devenind moale ca mătasea la atingere, perfect disciplinat, pietănătura devine mai ușoară.

Sericina îndeplinește trei functii de baza: efect hidratant direct (fixeaza apa pe suprafata cutanei), efect hidratant indirect (stratul elastic si protectiv al Sericinei reduce Trans Epirdemal Water Loss), marind idratarea cutinei si efectul tensor care datorita proprietatilor filmogenice protejeaza parul la schimbarile atmosferice, umiditatea si razele ultraviolete.

Mod de folosire: 

Aplicati putin sampon MasterLine Frizz Control în palmă si aplicati pe parul ud. Masati parul cateva minute, apoi clatiti bine.

Pentru un rezultat optimal continuati cu tratamentul complet MasterLine Frizz Control (Balsam, Masca, Ser).

Produs fara Parabeni, SLS, SLES, Silicon.

Made in Italy

ML0105

Fisa tehnica

Inaltime
21
Latime
6
Adancime
6
Cantitate
400ml
Aroma
Aloe Vera
Proprietati
Spala cu delicatete parul, ajuta la descalcirea parului indiciplinat "sirmos" si protejeaza impotriva incretirii parului rebel

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: