Filler par fragil Masterline Puractifs Colagen marin

Filler par fragil Masterline Puractifs Colagen marin

Referinta: ML0228

28,99 RON
cu TVA

MasterLine PurActifs 2.0 Filler pentru păr fragil - Colagen marin - 50 ml

Cantitate

 Filler par fragil Masterline Puractifs Colagen marin din gama cosmetice online este un tratament specific, avansat si revoluționar în același timp, cu principii active selecționate dintre substantele fundamentale pentru sanatatea, frumusetea si tineretea parului.

MasterLine PurActifs 2.0 Filler are o actiune ”anti-age”, mărind densitatea, volumul și textura firelor de păr, care devin mai groase și mai puternice, ca și cum ar fi mai ”tinere”.

Microsferele de Colagen marin, elastice si plasmabile, acționează ca o ”injecție care umple fibra de păr”, aducând mai multă substanță în fibra de păr, care devine astfel reconstruită în profunzime.

Spre deosebire de alte ”tratamente clasice” care umplu iregularitatile la suprafata firelor de par, serul MasterLine PurActifs 2.0 inspirindu-se din tehnologia Filler-ului, ”repara din interior” firul de par.

Mod de folosire: Dupa ce folositi Samponul MasterLine PurActifs 2.0 aplicati citeva picaturi de filler pe toata lungimea parului. Nu necesita clatire, continuati cu styling-ul. 

Nu contine Parabeni.

ML0228

Fisa tehnica

Inaltime
12 cm
Latime
4 cm
Adancime
4 cm
Proprietati
Reconstructia parului in profunzime, anti-age

Referinte specifice

Produse inrudite

16 alte produse in aceeasi categorie: