Dispozitiv My Perfect Colon, pentru igiena colon (hidro colono terapie)
Dispozitiv My Perfect Colon, pentru igiena colon (hidro colono terapie)
Dispozitiv My Perfect Colon, pentru igiena colon (hidro colono terapie)
Dispozitiv My Perfect Colon, pentru igiena colon (hidro colono terapie)
Dispozitiv My Perfect Colon, pentru igiena colon (hidro colono terapie)
  • -30%
Dispozitiv My Perfect Colon, pentru...
Dispozitiv My Perfect Colon, pentru...
Dispozitiv My Perfect Colon, pentru...
Dispozitiv My Perfect Colon, pentru...
Dispozitiv My Perfect Colon, pentru...

Dispozitiv My Perfect Colon, pentru igiena colon (hidro colono terapie)

249,98 lei 357,12 lei -30%
cu TVA
Valabilitate

My Perfect Colon (hidro colono terapie) este un dispozitiv de tip medical pentru spalarea colonului, indicat in cazuri de constipație, balonare sau tulburari intestinale.

 

My Perfect Colon Fast este un nou dispozitiv pentru igiena zonei anale, stimuleaza o evacuare mai usoara, inmoaie si ajuta sa fie expulzate mai usor reziduurile fecale, curata zona anala, mentinand un corect echilibru intestinal.

Functioneaza fara curent electric, fiind ”Eco Friend”.

My Perfect Colon Fast este indicat in cazuri de constipatie, balonare, tulburari intestinale, si in general pentru o corecta igiena anala.

Este deosebit de indicat pentru persoanele care sunt imobilizate la pat pentru o perioada mai mare de timp sau in cazul celor care sufera de fecalom.

My Perfect Colon Fast este absolut nerecomandate in caz de:

Proctitis colon enterita (inflamatia intestinului subtire, gros si anus), boli acute abdominale, sarcina, hemoroizi si fisuri anale in faza de sangerare, perforatii si tumori colono-rectale, sangerari rectale, melena, interventie recenta la nivelul colonului sau anus, insuficienta cardiaca si insuficienta respiratorie, epilepsie si sindrom psiho-somatice, diaree, sindrome dismetabolice, boli arterio-venoase, boala diverticulara in faza activa, greata sau varsaturi, stare grava de deshidratare. interventii chirurgicale de prostata.

In afara patologiilor enumerate care necesita masuri speciale de precautie, este intotdeauna recomandabil sa consultati medicul dumneavoastra inainte de utilizarea dispozitivului My Perfect Colon Fast.

Atentionari si precautii speciale pentru utilizare:

Daca simtiti o stare generala de disconfort in momentul utilizarii dispozitivului, intrerupeti utilizarea My Perfect Colon Fast si consultati medicul.

Temperatura apei:

My Perfect Colon Fast  trebuie folosit cu apa calduta. Temperatura apei nu trebuie, totusi, sa nu fie niciodata mai mult de 37,5 de grade sau mai mica de aproximativ 29 de grade.

Odata conectat My Perfect Colon Fast la robinet si dupa ce ati inchis regulatorul de debit, verificati cu mana temperatura apei care iese din supapa de reglare automata a debitului de apa, avand in vedere ca sensibilitatea la caldura sau frig a sondei anale este mai mare decat cea a manei.

In timpul utilizarii, in cazul in care este simtiti o temperatura prea calda sau prea rece, inchideti imediat fluxul de apa si reglati temperatura de la robinet.

Este posibil ca odata conectat la robinet dispozitivul My Perfect Colon Fast, unele modele de centrale pe gaz sa nu poata sa produca instantaneu apa calda. Pentru a depasi acest neajuns, este suficient sa deschideti fluxul de apa, concomitent cu un alt robinet de apa, astfel incat sa determine pornirea si functionarea centralei.

Puritatea apei:

Apa trebuie sa fie curata (apa potabila normala furnizata la reteaua de alimentare a orasului). Daca considerati ca apa de la robinet nu este de buna calitate sau nu este potabila, va sugeram sa utilizati filtrul cu membrana dubla de 1,2 microni - accesoriul E.

Debitul de apa:

My Perfect Colon Fast este singurul dispozitiv personal pentru spalarea colonului echipat cu supapa de control automat al debitului de apa (B), cu un sistem brevetat care asigura siguranta absoluta in utilizare. Debitul de apa excesiv este drenat automat in chiuveta. Debitul de apa poate fi controlat manual in timpul spalarii, datorita unui regulator de debit (D). Este posibil sa auziti un sunet (ca un suierat sau fluier) atunci cand se inchide complet regulatorul de debit, in timp ce robinetul este deschis. Acest sunet este normal si depinde de presiunea apei care poate fi puternica, fiind creata in interiorul supapei situate in cupla de prindere a robinetului. Pentru a elimina acest sunet este suficient sa reduceti fluxul de apa de la robinet.

Spalarile ar trebui sa fie intotdeauna efectuate cu fluxuri de apa cu o viteza mai mica, mai ales in primele cateva spalari, regland fluxul atat prin robinet cat si prin reglarea manuala a dispozitivului (D). In special in cazul diverticulitei tineti cont de toate controindicatiile prezentate, deoarece debitul apei trebuie reglat la minimum.

Numai cu acordul medicului pediatru, si intotdeauna sub supravegherea parintilor, dispozitivul poate fi utilizat de catre copii.

Dupa spalare este recomandabil sa luati fermenti lactici pentru a reface flora intestinala.

In unele cazuri este posibil ca efectul de spalare sa fie deosebit de eficient, si ca stimul de evacuare sa poata recidiva de mai multe ori, chiar si la interval de 2 sau 3 ore mai tarziu.

Este recomandat, in special pentru primele utilizari, sa aveti posibilitatea de a putea folosi o baie si pana la 2-3 ore dupa spalarea colonului. Daca aceasta situatie se prezinta din nou, la spalarile succesive reduceti progresiv cantitatea de apa introdusa.

>Fabricantul, distribuitorii, dealerii sau vanzatoriinu accepta nici o responsabilitate pentru orice daune care pot fi produse persoanelor sau bunurilor, in mod direct sau indirect, ca urmare a lipsei de respectare a tuturor instructiunile date in acest manual, precum si cu privire la instalarea, utilizarea, contraindicatiile si intretinerea dispozitivului My Perfect Colon Fast.

My Perfect Colon Fast nu este si nu inlocuieste echipamentele utilizate in centrele de hidro-colono- terapie (hydrocolontherapy).

Proprietati
Calmeaza iritatiile intime
Curata colonul
Produs in:
Italia
MPC
1215 Produse
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site utilizează cookie-uri. Prin continuarea navigării pe site, sunteți de acord cu politica noastră de utilizarea de cookie-uri. Afla mai mult