Top vanzari

Sunt 127 produse.

Se afiseaza 1-12 din 127 produs(e)

Apa de gura President...

17,99 RON Pret

Pentru a preveni inflamatiile gingivale a fost studiata o formula speciala, pe baza de Clorura de Cetilpiridoniu (proprietati antibacteriene), intrucat reduce formarea placii bacteriene, diminuind astfel riscul aparitiei gingivitei.

Apa de gura PlaKKontrol...
  • Redus

Apa de gura PlaKKontrol...

33,99 RON Pret

PlaKKontrol Apa de gura Protectie Totala: Anti carie, anti placa si impotriva respiratiei urat mirositoare (Halitoza), cu Triclosan, Fluor si Xylitol 500 ml

Apa de gura President Active boli gingivale si parodontoza
  • Redus

Apa de gura President...

17,99 RON Pret

Apa de gura President Active fara Alcool 250 ml este foarte utila in tratamentul afectiunilor gingivale (parodontoza) determinate de atacul microbian continuu si prelungit al placii bacteriene.

Apa de gura President Antibacterial Clorhexidina 0,2% actiune Antibacteriana
  • Redus

Apa de gura President...

17,99 RON Pret

Apa de gura PresiDent Antibacterial are un efect puternic antibacterian datorita prezentei Clorhexidinei in concentratie ridicata 0,2%, fiind cel mai puternic antibacterian cunoscut pana in prezent si prezentei extractelor naturale de Musetel si Nalba, a caror actiune antiinflamatorie sunt cunoscute inca din antichitate. Fara Alcool.

Apa de gura President Classic Total actiune antiplaca, respiratie proaspata
  • Redus

Apa de gura President...

21,99 RON Pret

Noua formula a apei de gura President Classic Total are o actiune bifazica datorita sinergiei celor 2 sisteme (apa si ulei), marita prin activitatea celor 2 principii active (Triclosan si Clorura de Cetilpiridoniu), deoarece se depoziteaza pe tesuturi, creand un val uleios si protectiv, cu un rezultat mai indelungat fata de oricare alta apa de gura obisnuita.

Apa de gura PresiDent Classic uz cotidian, actiune anticarie
  • Redus

Apa de gura PresiDent...

17,99 RON Pret

Apa de gură President Classic este indicată pentru asigurarea igienei și prospețimii igienei orale zilnice, împotriva combaterii cariei si intretinerii dupa un tratament impotriva halitozei (Fără Alcool).