• Pret redus

Tratament Matreata: Sampon + Lotiune Bio Masterline

Referinta: ML01010

199,98 RON
99,99 RON Economisesti 50%
cu TVA

Impotriva Matretii Natural

100% Made in Italy

Cantitate

Kit impotriva matretii Masterline Professional

Natural 100% si Vegan OK made in Italy


Utilizarea constanta permite un efect imediat de indepartare a matretii si un efect pe termen lung, intervine asupra mecanismului biologic de formare a matretii, amanand sau limitand formarea acesteia pentru mai multe zile.

Extractele naturale de Ziziphus Joazeiro (arbore orginal din Brazilia, medicina traditionala foloseste frunzele si coaja impotriva matretii si in igiena orala), saponidele naturale au o actiune lenitiva, calmeaza inflamatiile, iritatiile si senzatia de mancarime a scalpului.

Mod de folosire: Se aplica pe parul spalat si tamponat (uscat cu prosopul). Se aplica cu pipeta o prima doza si se maseaza cu miscari circulare incepand de la frunte spre ceafa. Repetati inca de 2 ori aplicarea lotiunii si masajul. Lasati sa actioneze 10 minute si clatiti bine. 

Nu contine Parabeni, Silicon, Isothiazolinon, VEGAN OK.

Atentie: Nu tineti la indemana copiilor. Produs pentru uz extern. Nu inghititi. in caz de contact cu ochii clatiti abundent cu apa.

 

Sampon anti matreata Phyto Hair Care MasterLine Professional, Vegan OK, 250 ml, made in Italy


Inlatura rapid matreata, fara sa fie agresiv asupra peliculei naturale hidro-lipidice a firului de par, intervine asupra mecanismului biologic de formare a matretii, amanand sau limitand formarea acesteia pentru mai multe zile, fiind indicat pentru spalari foarte frecvente.

Extractele naturale de Ziziphus Joazeiro au o actiune lenitiva, calmeaza inflamatiile, iritatiile si senzatia de mancarime a scalpului.

Mod de folosire: Aplicati pe parul umed. Masati bine si clatiti cu apa. Tamponati parul si aplicati lotiunea Phyto Hair Care care se poate achizitiona separat sau in Setul complet (sampon + lotiune) MasterLine.

Atentie: Nu tineti la indemana copiilor. Produs pentru uz extern. Nu inghititi. in caz de contact cu ochii clatiti abundent cu apa.

Samponul face putina spuma (neavand agenti de spumare agresivi - SLS/SLES), dar spala in mod delicat si eficient.

Nu contine SLS, SLES, Parabeni, Silicon, Isothiazolinon, VEGAN OK. Made in Italy

 

Produsele Phyto Hair Care MasterLine au la baza o sinergie de extrase vegetale 100 % naturale, cu rezultate garantate de testele clinice ce demonstreaza eficienta. Vegan OK. Made in Italy.

 

Foarte multe persoane au probleme comune: caderea parului, matreata, dermatite, iritatii, mancarime sau exces de sebum. Cauzele sunt multiple: alimentatie incorecta, stress, exces de medicamente si alcool, smog etc.

Incercarea de a elimina aceste cauze nu este intotdeauna suficienta, de aceea este necesar sa folosim produse specifice pentru a reda sanatatea parului si a avea un par frumos si sanatos.

 

Rezultate optimale se obtin folosind tratamentul complet antimatreata Phyto Hair Care (Sampon si Lotiune) Phyto Hair Care MasterLine

 

Cele 4 game Phyto Hair Care nu contin SLES/SLS, Parabeni, Silicon, Isothiazolinon, au un complex de conservanti acceptati de cele mai importante institute de Certificare BIO, fiind certificate VEGAN OK. 

Agentii de curatare (tensioactivi) folositi in sampon sunt Glucoside si Sulfati de magneziu, pentru o mai mare tolerabilitate a pielii.

ML01010

Referinte specifice

Produse inrudite

16 alte produse in aceeasi categorie: