• Redus
Set igiena orala gingii inflamate si parodontoza President Active

Set igiena orala gingii inflamate si parodontoza President Active

0 recenzii Scrie o recenzie

Referinta: P18

59,99 RON
47,99 RON Economisesti 20%
cu TVA

Set gingii inflamate parodontoza President Active

Cantitate

Pasta de dinți President Active 75 ml are rezultate deosebite în profilaxia și reducerea problemelor gingiilor, in urma atacului microbian continuu si prelungit al placii bacteriene. Gingiile se irita si se inflameaza cu senzatii dureroase si neplacute care, netratate la timp, pot degenera in parodontoze.

Actiunea antibacteriana si astringenta a pastei de dinti PRESIDENT ACTIVE garantata de prezenta echilibrului dintre Triclosan, Fluorura de Sodiu, Citrat de Zinc si extraselor naturale de Sanguinaria canadensis (Mac canadian cu suc rosu) si Crataegus monogyna (Paducel), acestea contracarand formarea placii bacteriene, reduc reproducerea bacteriilor, evita formarea cariilorrestrang tesuturile gingiilor si blocheaza sangerarile gingiilor, tratand oportun parodontoza.

Nu are un gust neplacut, sarat, ca a altor paste de dinti asemanatoare, ci este foarte placuta la gust. Rezultatele remarcabile obtinute de foarte multi utilizatori o fac din aceste motive foarte apreciata de pacientii cu boli paradontale.

Apa de gura President Active Fara Alcool 250 ml este foarte utila in tratamentul afectiunilor gingivale (parodontoza) determinate de atacul microbian continuu si prelungit al placii bacteriene.

Gingiile se irita si se inflameaza cu senzatii dureroase, si daca nu sunt tratate la timp, pot degenera in parodontoza.

Datorita actiunii antibacteriene si astringente, asigura controlul si imbunatatirea generalizata a iritatiilor si a problemelor gingivale.

Un echilibru dozat de Triclosan, Fluorura de Sodiu, Citrat de Zinc si extracte naturale de Sanguinaria Canadensis (mac canadian cu suc rosu) si Crataegus monogyna (Paducel) combate formarea placii, reduce proliferarea bacteriilor, evita formarea cariilor, fortifica tesuturile gingivale, tratand in mod special afectiunile parodontale (parodontoza).

Pentru un tratament complet al afectiunilor gingivale (gingii sangerande si inflamate, parodontoza) va indicam sa utilizati toate produsele din gama President Active: periuta de dinti, ata dentara, pasta de dinti si gelul President Active.

Periuta de dinti President Active soft cu perii microfine asigura o curatare eficienta a suprafetelor interdentare si realizeaza un masaj delicat de-a lungul bordului gingiilor, optimala pentru pacientii cu boli parodontale sau dupa operatii chirurgicale dentare.

Capul compact al periutei de dinti permite o actiune eficienta in toate punctele arcadei dentare, manerul fiind conceput in forma ergonomica pentru a garanta o utilizare usoară si corecta a periutei de dinti.

Produs sterilizat în timpul ambalarii.

P18

Referinte specifice

Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie: