Apa de gura  President Ortho Implant speciala pentru implanturi si ortodontie

Apa de gura President Ortho Implant speciala pentru implanturi si ortodontie

Referinta: 315.02

17,99 RON
cu TVA

Pentru a preveni inflamatiile gingivale a fost studiata o formula speciala, pe baza de Clorura de Cetilpiridoniu (proprietati antibacteriene), intrucat reduce formarea placii bacteriene, diminuind astfel riscul aparitiei gingivitei.

Cantitate

Apa de gura President Professional 250 ml, speciala pentru implanturi dentare si aparate ortodontice este fara Alcool si Clorexidina, poate fi folosita si pentru timp indelungat.

Absenza Fluorurii de Sodiu si pH-ul neutru nu ataca Titaniul, materialul utilizat la realizarea implanturilor.

Papaina, o enzima prezenta, dizolva proteinele si are actiune igienizanta asupra dintilor si gingiilor, Musetelul si Nalba au o actiune lenitiva asupra mucoasei lezionate din cauza protezelor mobile, aparatelor ortodontice sau a implanturilor dentare.

Sunt disponibile de asemenea din gama special conceputa President Professional pentru pacientii cu implanturi dentare si aparate ortodontice: Periuta de dinti, Kit-ul ortodontic si Pasta de dinti speciala Professional pentru implanturi si aparate ortodontice.

315.02

Fisa tehnica

Inaltime
19
Latime
6,2
Adancime
5,2
Cantitate
250ml
Aroma
Musetel, Nalba
Proprietati
Inflamatii gingivale, pentru purtatorii de implanturi dentare sau aparate ortdontice, fara Alcool, Fluor, Parabeni, SLS sau SLES

Referinte specifice

13 alte produse in aceeasi categorie: