• Redus
Apa de gura PresiDent Defense Hexetidina si Propolis tratament Halitoza

Apa de gura PresiDent Defense Hexetidina si Propolis tratament Halitoza 250ml

0 recenzii Scrie o recenzie

Referinta: 1012.02

29,99 RON
22,49 RON Economisesti 25%
cu TVA

Apa de gura President Defense Propolis, Hexetidina

Cantitate

Apa de gura President Defense 250 ml (fara Alcool) are o formula brevetata, care prelungește activitatea igienizantși prospetimea cavitatii orale datorita "substantelor peliculare" cu o densitate și aderenta mare asupra tesuturilor dintilor și gingiilor.

In timpul utilizarii produsului se formeaza, pe toata suprafata cavitatii orale, o "pelicula" foarte greu de inlaturat prin intermediul apei.

Prezenta sinergica a 2 substante antibacteriene:

- Hexetidinși

- Clorura de Cetylpyridinium,

face ca aceasta apa de gura sa fie foarte indicata pacientilor care sufera de halitoza (halena sau gura urat mirositoare) și intretinerii dupa tratamentul de blocaj cu CLORHEXIDINA.

Teste universitare au demonstrat reducerea semnificativa a incarcaturii bacteriene reziduale, datoritași prezentei  extractelor naturale de PROPOLIS (antibacterian natural) și CIMBRU, mentinand incarcatura bacteriana sub control, timp mai indelungat, de 2-3 ori mai mult decat o apa de gura normala.

1012.02

Fisa tehnica

Inaltime
19
Latime
6.2
Adancime
5,2
Cantitate
250ml
Aroma
Propolis, Cimbru
Proprietati
Activitate igienizanta, antiseptica, tratament de intretinere dupa Clorhexidina si in cazul respiratiei urat mirositoare (Halena)

Referinte specifice

Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie

14 alte produse in aceeasi categorie: