• Redus
Apa de gura President Active boli gingivale si parodontoza

Apa de gura President Active boli gingivale si parodontoza

Referinta: 125.02

18,99 RON
cu TVA

Apa de gura President Active parodontoza 250ml

Cantitate

Apa de gura President Active fara Alcool 250 ml este foarte utila in tratamentul afectiunilor gingivale (parodontoza) determinate de atacul microbian continuu si prelungit al placii bacteriene.

Gingiile inflamate netratate la timp sau cu ”indiferenta” se pot irita si inflama cu senzatii dureroase, care daca nu sunt tratate corespunzator, pot degenera in parodontoza.

Datorita actiunii antibacteriene și astringente, asigura controlul si imbunatatirea generalizata a iritatiilor si a problemelor gingivale.

Un echilibru dozat de Triclosan, Fluorura de Sodiu, Citrat de Zinc si extracte naturale de Sanguinaria Canadensis (mac canadian cu suc roșu) si Crataegus monogyna (Paducel) ce impreuna combat formarea placii, reduce proliferarea bacteriilor, evita formarea cariilor, fortifica tesuturile gingivale, tratand in mod special afectiunile parodontale (parodontoza).

Pentru un tratament complet al afectiunilor gingivale (gingii sangerande si inflamate, parodontoza) va indicam sa utilizati toate produsele din gama President Active: periuta de dinti, ata dentara, pasta de dinti si gelul President Active.

125.02

Fisa tehnica

Inaltime
19
Latime
6,2
Adancime
5,2
Cantitate
250ml
Aroma
Paducel si Mac
Proprietati
Gingii inflamate si sangerande, parodontoza, fara Alcool

Referinte specifice

13 alte produse in aceeasi categorie: