• Redus
 • Nou
-->

Periuta de dinti electrica Alinty AT22, 40000 oscilatii, 3 rezerve, 5 moduri, reincarcabila USB, etui transport, Timer, Neagra

0 recenzii Scrie o recenzie

Referinta: AT22

449,98 RON
224,99 RON Economisesti 50%
cu TVA

Periuta dinti sonica electrica Alinty AT22 Black Edition, 40.000 oscilatii verticale, Timer, 3 rezerve, 5 moduri, reincarcabila USB

Cantitate

Periuta dinti sonica electrica Alinty AT22 Black Edition, 40.000 oscilatii verticale, Timer, 3 rezerve, 5 moduri, reincarcabila USB, bateria incarcata pentru cel putin 1 luna de utilizarePERIUTA DE DINTI SONICA ALINTY AT22 BLACK EDITION, 3 PERIUTE, 5 MODALITATI

 • 40.000 miscari oscilante in verticala, asa cum recomanda medicii stomatologi, pentru o corecta periere a dintilor;
 • Indeparteaza pana la 99% mai multa placa bacteriana fata de o periuta de dinti manuala;
 • Ajuta la imbunatatirea sanatatii gingiilor si a dintilor;
 • Ajuta la mentinerea dintilor cat mai albi;
 • 5 moduri de utilizare: Curatare, Albire, Lustruire (Polish), Masaj, Sensitive;
 • Inchidere automata dupa 2 minute, cu o intrerupere scurta la fiecare 30 de secunde pentru schimbarea celor 4 cadrane de periat (Quad Timer);
 • Mai mult de 1 luna de utilizare (sau 180 de minute de utilizare continua) cu 1 singura incarcare;
 • Nivel redus de zgomot (< 65 dB);
 • Perii rotunjite DuPont la varf pentru o curatire optimala a spatiilor interdentare;
 • 3 perii de dinti cu perii medii incluse;
 • Rezistenta la apa IPX7 (Waterpoof);
 • Baterie reincarcabila prin cablu USB
 • Carcasa eleganta si practica pentru transport si pastrarea in conditii igienice, usor de purtat oriunde, pentru o igiena orala completa

PERIUȚĂ DE DINȚI SONICĂ ALINTY AT 22 BLACK EDITION

MĂSURI DE SIGURANȚĂ IMPORTANTE - CITIȚI TOATE INSTRUCȚIUNILE ÎNAINTE DE PRIMA UTILIZARE

ȚINEȚI ACEST MANUAL ÎNTR-UN LOC SIGUR CA SĂ-L PUTEȚI CONSULTA ULTERIOR

PRECAUȚII

1. Nu dezasamblați și nu reparați produsul fără autorizare.

2. Persoanele cu boli parodontale sau intervenții chirurgicale orale trebuie să consulte un medica stomatolog înainte de utilizare. Copiii mici sau persoanele cu capacități reduse, care nu pot s-o folosească singuri, trebuie supravegheați de adulți.

3. Nu scufundați produsul în apă pentru o perioadă mai lungă de timp.

4. Nu păstrați periuța de dinți în locuri cu temperaturi ridicate sau direct sub acțiunea strălucitoare a soarelui.

5. Scoateți bateria dacă nu aveți de gând să folosiți produsul timp de mai multe săptămâni.

6. Nu apăsați periuța de dinți asupra dinților sau gingiilor.

 

NOȚIUNI INTRODUCTIVE

 

Înainte de a utiliza Periuța Sonică Reîncărcabilă ALINTY AT22 pentru prima oară, va fi nevoie s-o încărcați. Va dura aproximativ 10 ore până la încărcarea completă a periuței pentru prima oară sau când bateria este complet descărcată.

 

Modul de încărcare

Când nivelul de încărcare a bateriei este scăzut, lumina indicatorului de încărcare va pâlpâi de 10 ori, pentru a vă reaminti să încărcați.

Conectați periuța cu cablul USB la orice sursă de alimentare pentru a începe încărcarea, cu lumina indicatorului de încărcare aprinsă. Când bateria este complet încărcată, lumina indicatorului se va opri în mod automat, iar unitatea de încărcare se va opri automat pentru a evita supraîncărcarea. La prima utilizare a periuței sau când nu este utilizată multă vreme, este normal ca indicatorul să nu lumineze pentru primele 5 minute.

s

MODUL DE UTILIZARE

Instrucțiuni de periaj

 

1.       Umeziți capătul periuței cu apă și adăugați pastă de dinți.

2.       În mod delicat puneți perii periuței pe dinții dvs. la un unghi de aprox. 450 înspre gingii (vezi diagrama A)

3.       Apăsați butonul de pornire.

4.       Aplicați o presiune ușoară pentru a lăsa periuța ALINTY să vă perieze dinții și să obțineți rezultate optime.

5.       Pe durata întregului ciclu de periaj, mutați încet capătul periuței cu blândețe peste dinții și gingiile dvs. într-o mișcare de ”du-te vino”. Asigurați-vă că perii ajung între dinții dvs. și vă masează gingiile.

6.       Periați-vă dinții timp de 30 de secunde pe fiecare cadran al gurii dvs. (metoda 4 x 30 secunde).

7.       După periajul tuturor celor patru cadrane, vibrația ultrasonică se va opri automat după 2 minute de folosință continuă, timpul de periaj recomandat de dentiști.

8.       Pentru a opri periuța în orice moment, apăsați butonul de ON/OFF.

 

 

Notă: Periuța Sonică Reîncărcabilă ALINTY se poate folosi cu siguranță și pe proteze sau lucrări dentare (carii, fațete, coroane, punți etc.) Când este folosită pe proteze, capetele periuței se vor uza mai repede.

 

Periuța sonica

Atunci când utilizați periuța sonică ALINTY pentru prima dată, va porni automat în modulul implicit. Utilizarea viitoare va folosi modulul selectat anterior.

 

Selectați modul de utilizare corespunzător prin apăsarea butonului de pornire (On/Off). LED-urile vor indica modalitatea selectată. Prin apăsarea repetată a butonului veți parcurge toate cele 5 opțiuni disponibile, alegând astfel modalitatea dorită. Dacă doriți să opriți periuța, vă rugăm să așteptați cel puțin 5 secunde de funcționare, apoi apăsați butonul pentru a opri periuța. Periuța ALINTY oferă 5 modalități de funcționare, pentru toate exigențele unei igiene orale corecte și complete. Alegeți dintre următoarele 5 modalități:

 

·         Albire (White)

Recomandat pentru eliminarea petelor de la suprafața dinților. Este modalitatea de lucru cu cea mai mare viteză de oscilație verticală a periuței (40.000 oscilații), pentru a elimina petele greu de îndepărtat. Utilizați acest mod pentru curățarea și albirea finală a dinților.

 

·         Curățare (Clean)

Acesta este modalitatea standard recomandată de curățare a dinților. Recomandat pentru utilizarea zilnică.

 

·         Sensibilitate dentară (Sensitive)

Recomandat pentru cei cu retracții gingivale, proteze, gingii sensibile și dinți sensibili. Dacă aveți dinți sau gingii sensibile sau aceasta este prima dvs. experiență cu periuța sonică, vă recomandăm această modalitate. Cu vibrații delicate, aceasta opțiune este indicată utilizatorului care folosește prima oară o periuță sonică, pentru a se obișnui cu curățarea sonică.

 

·         Șlefuire (Polish)

Recomandat pentru a crește strălucirea dinților. Veți observa un alt tip de vibrație atunci când activați modulul de șlefuire. Cu vibrații scurte și mișcări ”înainte și înapoi”, această modalitate vă va ajuta să îndepărtați petele de pe dinți.

 

·         Masaj (Massage)

Acesta este o modalitate indicată persoanelor cu gingii sensibile. Vibrația fluctuantă a periuței vă oferă un masaj eficient, dar delicat pentru gingiile dvs.

 

REZOLVAREE EVENTUALELOR DEFECȚIUNI TEHNICE

 

Periuța ALINTY nu pornește

Va fi nevoie să reîncărcați periuța ALINTY. Încărcați-o timp de 10 ore.

(a se vedea Noțiuni de bază – Încărcarea)

 

Senzația de furnicături/gâdilat în timpul periajului

Din cauza vibrațiilor ultrasonice, s-ar putea să experimentați senzația de furnicături/gâdilat atunci când utilizați pentru prima oară periuța de dinți sonică ALINTY. Această senzație se va diminua în timp, pe măsură ce vă veți obișnui cu vibrațiile sonice.

 

Capătul periei face un zgomot ciudat pe dinți în timp ce folosesc periuța

Țineți capătul periuței într-un unghi prea mic față de gingii. Ajustați unghiul astfel încât periuța să nu atingă suprafața dinților dvs. (a se vedea Modul de utilizare – Instrucțiuni de periaj)

 

Vibrațiile sonice par slabe

S-ar putea să fie nevoie să încărcați complet periuța ALINTY (a se vedea Noțiuni de bază – Modul de încărcare). S-ar putea să fie nevoie să înlocuiți capătul periuței (a se vedea Secțiunea de înlocuire). De asemenea vă rugăm să rețineți că fiecare modalitate de lucru are un model de vibrații distinct (a se vedea Modul de utilizare – Moduluri sonice).

 

CURĂȚARE ȘI DEPOZITARE

NU curățați nici una dintre părți sau componentă în mașina de spălat.

 

 

Capetele de periaj

 

1.      Clătiți capătul periuței și perii după fiecare utilizare.

2.      Scuturați pentru a îndepărta apa în exces.

3.      Clătiți conexiunea capătului periuței săptămânal cu apă caldă.

Curățarea periuței

 

1.      Îndepărtați capătul periuței și clătiți corpul periuței cu apă caldă.

2.      Folosiți o bucată umedă de material moale pentru a șterge întreaga suprafață a periuței.

Depozitarea

 

Dacă intenționați să nu folosiți periuța de dinți ALINTY pentru o perioadă prelungită de timp, curățați-o și depozitați periuța într-un loc răcoros și uscat, evitând lumina directă a soarelui.

DURATA DE VIAȚĂ A PRODUSULUI

Reciclarea bateriei

 

1.       Bateria din periuța dvs. ALINTY nu poate fi înlocuită, dar ar trebui să fie îndepărtată din mâner pentru reciclare prin respectarea instrucțiunilor de mai jos.

2.       Dacă aveți întrebări despre eliminarea corespunzătoare a deșeurilor electronice, contactați firma locala de gestionare a deșeurilor.

 

Scoaterea bateriei reîncărcabile

 

 

 

 

 

Acest proces nu este reversibil.

Urmați precauții de siguranță de bază. Protejați-vă ochii, mâinile, degetele și suprafața zonei dvs. de lucru

Pentru îndepărtarea bateriei, veți avea nevoie  de un ciocan și o șurubelniță cu cap plat.

 

1.       Îndepărtați periuța de dinți ALINTY din standul de încărcare. Epuizați complet bacteria reîncărcabilă de orice sarcină pornind periuța ALINTY și lăsând-o să meargă până se oprește. Repetați până când n-o mai puteți porni.

 

2.       Puneți periuța ALINTY pe o suprafață plană, rigidă având baza (vezi diagrama A) în partea opusă corpului dvs. Cu ajutorul unui ciocan, loviți mânerul de lângă bază în mod repetat până când capacul bazei se slăbește. Aveți grijă, deoarece capacul bazei poate zbura dacă folosiți o forță excesivă.

 

3.       Țineți mânerul și apăsați în jos pe corpul mânerului pentru a elibera componentele interne ale mânerului (vezi diagrama B).

 

4.       Scoateți bateria cu degetul sau cu șurubelnița (vezi diagrama C) prin ridicarea oricărei margini a bateriei.

 

Bateria poate fi acum reciclată în mod adecvat, iar restul componentelor aruncate în mod corespunzător.

AT22

Referinte specifice

Recenzii

Inca nu este nicio recenzie.

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie: