• Pret redus

Dus bucal portabil So Wash Trio 3 capete: irigator oral fara baterii, curent electric, Eco Friendly, made in Italy

Referinta: 1014

199,99 RON
149,99 RON Economiseste 50,00 RON
cu TVA
Cantitate

Noul dus bucal So Wash Trio are in dotare 3 capete, functioneaza fara curent electric, se cupleaza la un robinet obisnuit.

Este primul dus bucal din lume care are brevetat un sistem de aspirare a reziduurilor alimentare, prin 3 jeturi concentrice pulsante, ce creeaza un efect de aspirare a placii bacteriene din cele mai greu accesibile spatii interdentare.

SO® WASH este noul sistem de dus bucal care utilizeaza jetul de apa de la un robinet obisnuit!

Hidrojetul, reglabil prin intensitatea jetului dorit dar si temperatura apei, garanteaza: igiena interdentala, clatire in profunzime, un benefic hidromasaj gingival.

Are de asemenea implementat sistemul Hi-Flow de reglare a intensitatii jetului de apa, fara sa mai folositi robinetul. 

Intre cupla de prindere la filtrul metalic si furtun exista o tija de plastic pe care o puteti roti in sens anti-orar pentru a micsora viteza jetului de apa (deschizand astfel o valva care va permite iesirea apei. In cazul in care doriti cresterea intensitatii jetului de apa, rotiti tija in sens orar, inchizand astfel valva si obtinand o viteza mult mai mare a jetului apei. 

Noul dus bucal So Wash Trio contine:

1 hidrojet cu 1 jet continuu - curatare precisa si aprofundita

1 hidropulsor Vortice Spacer cu 3 jeturi hidro pulsate, convergente in acelasi punct, creeaza astfel un efect de aspirare chiar si pentru reziduurile cele mai rezistente

1 periuta de dinti cu efect de aspirare, cu capat rotund - uneste actiunea delicata dar eficienta de curatare a periilor cu efectul de aspirare a celor 3 jeturi de apa concentrice, reusind sa indeparteze toata placa bacteriana prezenta in jurul dintilor, in cele mai inguste spatii interdentare

2 filtre de aer So Wash in metal pentru a permite utilizarea in deplina libertate a dusului bucal la mai multe robinete(a 2-a baie,a 2-a casa,la serviciu)

cheie pentru montare + gentuta de voiaj.Optional, se pot achizitiona, SEPARAT, si urmatoarele produse:

- Periute interdentare So Prox utilizabile astfel:

1 - ca o normala periuta interdentara,

2 - aplicata pe manerul practic din dotare,

3 - cuplat la dispozitivul So Wash ca o periuta interdentara-cu jet de apa; periuta de dinti cu jet de apa;

Alte accesorii separate (set de 2 hidropulsoare, 2 hidrojeturi, 2 hidroperiute de dinti);

Racord/adaptor multifunctional penytru dus (se poate utiliza simultan si dusul bucal So Wash si dusul normal).

Filtru metalic – pentru utilizarea dusului bucal oriunde – la serviciu, intr-o alta cas, etc

So Wash nu are nevoie de o intretinere particulara deoarece nu are nici baterie si nici un circuit electric, calcarul prezent in apa nu-l poate strica, este silentios, Eco-friendly, are dimensiuni reduse, permite reglarea temperaturii si a presiunii jetului de apa direct de la robinet.

Irigatorul oral So Wash este un sistem complet pentru igiena orala datorita unor accesorii care se pot schimba cum ar fi:

hidrojetul (un jet continuu),

hidropulsorul (jetul pulsat-foarte indicat pentru masaj gingival),

hidroperiuta (periuta de dinti cu jet de apa)

periutele interdentare cu jet de apa (5 marimi diferite: ultrafine, extrafine, superfine, fine si conice).

Studii clinice recente efectuate de catre "Seconda Universita degli Studi Napoli" au demonstrat eficienta noului dus bucal So Wash si a accesoriilor sale.

Rezultatele au evidentiat cum irigatorul/dusul oral So Wash este eficient in mod particular, printre altele: "in toate cazurile de curatire a spatiilor interdentare" cum ar fi de exemplu in prezenta aparatelor ortodontice, implanturi dentare sau coroane.

Dusul bucal So Wash este dotat de o supapa de control care descarca automat direct in chiuveta presiunea apei in exces, garantand astfel un jet de apa in iesire, constant si optim, care nu este agresiv sau periculos pentru gulerul gingival.

Folositi dusul bucal utilizand jetul de apa pentru igiena dintilor si a spatiilor interdentare.

1014

16 alte produse in aceeasi categorie: