Lista de produse dupa marca PresiDent

Sunt 49 produse.

Se afiseaza 1-12 din 49 produs(e)

Pasta de dinti President...

13,41 RON Pret

Formula brevetata a pastei de dinti President Defense, cu actiune indelungata,  prelungește activitatea igienizanta și prospețimea cavitații orale prin "substanțe peliculare" cu o mare densitate și aderența asupra țesuturilor dinților și gingiilor 75 ml.

Pasta de dinți President...

8,55 RON Pret

Pasta de dinți este indicata in profilaxia și igienizarea aparatului dentar, gingiilor și țesutului oral in prezența parodontozei, stomatitelor ulceroase și necrozelor țesuturilor.

Ata dentara President...

8,90 RON Pret

Ața dentara President Clasic cu extract natural de Salvie si Fluorura de Sodiu are rolul de a inlatura cu atenție și eficacitate placa bacteriana.

Pasta de dinti President...

13,62 RON Pret

Pasta de dinti homeopata President Bio Eco 75 ml, are o formula unica si deosebita, deoarece  Nu contine Mentol si Fluor - pasta de dinti indicata in mod special pacientilor cu tratamente homeopatice.

Apa de gura President Active boli gingivale si parodontoza
  • Redus

Apa de gura President...

17,99 RON Pret

Apa de gura President Active fara Alcool 250 ml este foarte utila in tratamentul afectiunilor gingivale (parodontoza) determinate de atacul microbian continuu si prelungit al placii bacteriene.

Apa de gura President Antibacterial Clorhexidina 0,2% actiune Antibacteriana
  • Redus

Apa de gura President...

17,99 RON Pret

Apa de gura PresiDent Antibacterial are un efect puternic antibacterian datorita prezentei Clorhexidinei in concentratie ridicata 0,2%, fiind cel mai puternic antibacterian cunoscut pana in prezent si prezentei extractelor naturale de Musetel si Nalba, a caror actiune antiinflamatorie sunt cunoscute inca din antichitate. Fara Alcool.

Apa de gura PresiDent Classic uz cotidian, actiune anticarie
  • Redus

Apa de gura PresiDent...

17,99 RON Pret

Apa de gură President Classic este indicată pentru asigurarea igienei și prospețimii igienei orale zilnice, împotriva combaterii cariei si intretinerii dupa un tratament impotriva halitozei (Fără Alcool).